ма те и от CHELSEA така мислят.......
БАРСА+СЪДЯТА = победа
ма те и от CHELSEA така мислят.......
БАРСА+СЪДЯТА = победа
Да живна малко темата .
Какво ще кажете за днешната игра.
Кой говореше за отбор + съдия ?
Аз твърдо си бях за аспиринчетатаНе за друго ама много често почнах да попадам на мачове Барса и Реал и нещо нещата станаха много предсказуеми ...а швабите имат реален шанс да бият и Барселона
![]()
"Аспирините" са Байер Леверкузен, да сме точниПървоначално публикувано от stenly
Реал М тази вечер бяха с мисълта да се опазят за съботния мач с Барса, отколкото да спечелят срещу Байерн М, доказателството - смяната на креативния Йозил с флангови футболист като Марсело и като цяло доста дефанзивната тактика на ЖМ. За тях е по-важно да победят вечния съперник и да гарантират титлата в Испания, че напоследък имат голям червено-син комплекс наречен "блаугранас".
Видяхме ги СМЕШНИЦИТЕ Барселона и срещу Челси и срещу Реал.......няма подкрепа от СЪДИЯТА няма ДУЗПА...няма гол.
И в двата мача играха с 1 вратар 1 в защита и 9 в атака ,а само 1 гол......хаххахахха НЕГРАМОТНИЦИ и какъв е тоя некадърник
Глардиола за да построи такъв отбор без защита и то срещу Челси и Реал..... НЕКАДЪРНИЦИ.....
ЛЕВСКИ FOREVER
CHELSEA FOREVER
REAL MADRID FOREVER
Класиката е ВЕЧНА......,А МОДАТА ДО ВРЕМЕ....
Е Да видяхме ги -с гол от засада , какво може да очакваме повече.
Това казах - Реал са нищо. Ако играят с честен съдия ще видим пак.
Оги следващо подобно ултра**** поведение ще ти донесе малко почивка.
С големи букви и с такъв език - не тук.
Остави ги "кралските поданици" и те да се порадват малко, че от доста време нямаха важна и значима победа над БарселонаПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
нека се радва- нищо против. Ама не и с такива лозунги и обиди.
Mr.TECHNO,
Какво искаш да кажеш с израза "Ако играят с честен съдия",
ако на всеки мач на Барса свири честен съдия ,то каталунците ще печелят трофеи веднъж на 10 години.....
нека ти припомня.....
ШЛ 2008-2009 Челси-Барселона 1:1 след 3 не отсъдени дузпи за сините.....100% съдииска намеса и не заслужен финал
ШЛ 2010-2011 Барселона-Арсенал 3:1 след измислен червен картон за Ван Перси.....100% съдииска намеса и не заслужен 1/4 финал
ШЛ 2011-2012 Барселона -Милан 3:1 след една измислена и една съмнителна дузпа......100% съдииска намеса и не заслужен 1/2 финал
така,че не знам за какви честни съдии ми казваш......
Утре очаквам нови издънки от страна на арбитрите....нова дузпа ще има 100% за Барселона.
Приятно гледане на мачовете.Ето и едни прогнози от мен:
Барса-Челси 2:1
Реал-Байер 3:1
Само да вмъкна,че Челси е отборът на сърцето ми,а Реал Мадрид е най-великия отбор на света.....бил е N1 сега е N1 и винаги ще бъде N1,така,че колега аз не гледам в чуждата паница защото от 08/09 Челси-Барса 1:1 до днес съм сънувал кошмари всяка вечер след позорно свирения мач ,тогава Челси бяха 10 пъти по добри ,но не продължиха напред.......
сега Барса са 10 пъти по добри от Челси ,но.......................................................................
Отмъщението е сладко.........
след 4-5г можете да станете шампиони в Испания и след около 10г отново шампиони в ШЛ,а може и по натам.......
вашата измислена приказка свърши............
Изненада...
От 5 испански отбора в полуфиналите на 2 турнира май... само 1 на финал ще гледаме.
Та кои казахте че бяха Реал Мадрид
Големите звезди на испанския футбол ,пропуснаха дузпи.
Така не се бяха смял отдавна.
Както казах пак съдийска подпора и пак негативен резултат.
Как кои? Един от най-добрите отбори в света. Вчерашния супер мач го доказа. Това, че са отпаднали е факт, но по никакъв начин не намалява стойността им. Ако не го разбираш... много фенщина има в мнението ти.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO