Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 38 от общо 38

Кои бяха Реал Мадрид ?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Re:Кои бяха Реал Мадрид ?

Цитат Първоначално публикувано от Oggi
    ШЛ 2008-2009 Челси-Барселона 1:1 след 3 не отсъдени дузпи за сините.....100% съдииска намеса и не заслужен финал
    Защо не кажеш първият мач на Камп Ноу колко картона бяха спестени, както и боря на неотсъдените нарушения в полза на Бареселона
    ШЛ 2010-2011 Барселона-Арсенал 3:1 след измислен червен картон за Ван Перси.....100% съдииска намеса и не заслужен 1/4 финал
    На Емирейтс подкрепата за Арсенал беше малка, но я имаше - както и при един жълт картон, не е нужно да се правиш на мъж.
    ШЛ 2011-2012 Барселона -Милан 3:1 след една измислена и една съмнителна дузпа......100% съдииска намеса и не заслужен 1/2 финал
    На Сан Сиро имаше поне една неотсъдена дузпа, но не го спомена никъде това.

И странно защо темата за Реал Мадрид стана някак си за Барселона - направете си една тема против този отбор и ги нареждайте.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Как кои? Един от най-добрите отбори в света. Вчерашния супер мач го доказа. Това, че са отпаднали е факт, но по никакъв начин не намалява стойността им. Ако не го разбираш... много фенщина има в мнението ти.
    Никой не намалява стойснотта им , просто вчера нагледно доказаха как в повечето случаи печелят - като всички други , " С малко помощ от приятели" - именно за което е и тази тема.
    Сега на кого съм фен не означава че е това начина да ми го казваш нали ?
    и за справка - не съм за Баерн , но вчера им свалих шапка на момчетата.

За финала съм със смесени предпочитания и общо взето -който бие.
    Харесвам играта както на Рибери , така и на Лампард, но не съм фен на отборите.

4. Тук е от
    Feb 2012

Кажи ми един важен мач в,който Реал Мадрид са имали подкрепа от съдиите,дай конкретен пример за точна ситуация,в която е свирено за Реал,а за другия отбор не.Ако за теб съдийско подпиране означава спорна дузпа свирена в полза на баварците ,спестен червен картон на Алаба ......евала......браво.
    А относно до дузпите,ако гледаш футбол достатъчно много и следиш всички първенства ще видиш ,че на дузпи печели винаги
    по-СЛАБИЯ отбор.Мога да ти дам поне 100 примера,но ще ти дам само един Купата на Африка- Замбия-Кот ди воар,Замбия печели с дузпи.
    А и хората са казали "най-великите изпускат дузпи" така,че една дузпа от 5 го доказва.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Кажи ми един важен мач в,който Реал Мадрид са имали подкрепа от съдиите,дай конкретен пример за точна ситуация,в която е свирено за Реал,а за другия отбор не.Ако за теб съдийско подпиране означава спорна дузпа свирена в полза на баварците ,спестен червен картон на Алаба ......евала......браво.
    А относно до дузпите,ако гледаш футбол достатъчно много и следиш всички първенства ще видиш ,че на дузпи печели винаги
    по-СЛАБИЯ отбор.Мога да ти дам поне 100 примера,но ще ти дам само един Купата на Африка- Замбия-Кот ди воар,Замбия печели с дузпи.
    А и хората са казали "най-великите изпускат дузпи" така,че една дузпа от 5 го доказва.
    Това е най-уникалното искане - искаш да ти дам конкретни минути и мачове , ама разбира се , ей сега почвам да гледам всички мачове и да ти ги давам по минути ( реакциите на публиката искаш ли ? ) . Ти сериозно ли ? ? ?
    Аз гледах последните 4 мача- просто без коментар.
    За дузпите - ти пак сериозно ли ? От колко време гледаш футбол , защото искрено се съмнявам че разбираш.
    Явно ти си отчаяния фен и каквото и да кажа - ще е безсмислено за теб.
    Радвай се на великата игра на Роналдо, обезличен от един обикновен играч на Баерн, никому неизвестен до този момент.

Пак казах - това което Реал показа в последните си мачове бе под нивото им. Разчитаха на подкрепата на съдията и пак не им стигна.
    Навсякъде писаха спортните журналисти ( или ти си по-добър и знаещ от тях ) че Реал не показаха нищо , даже и с помощта на съдията.
    Аз гледам и коментирам това което виждам. Не съм фен на нито един от двата отбора, за разлика от теб - болен фен и именно затова мнението ми е обективно.
    Баерн не ми харесват по няколко причини - изгониха класни нападатели за да вземат 3 лакомиии - същите като Роналдо , но явно са ги понаучили на отборна игра.

6. Тук е от
    Sep 2009

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Еееееее, това е грубо !!!

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

Видеото е много смешно и много добре направено.Имам поне 10 подобни за Барса,но не мисля,че е много подходящо да ги качвам тук.Иначе съм се смял с часове на клипчето.

10. Тук е от
    Sep 2009

Аз съм фен на Реал Мадрид и приемам загубите нормално,с чувство за хумор.Все пак сезона е успешен за отбора,играят добър футбол и да се надяваме,че титлата щее в Мадрид.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 199
    Последно: 26-03-17, 10:16
  2. Asus- отдавна не са това което бяха !
    От Mr.TECHNO във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 11
    Последно: 17-04-07, 12:10
  3. Отговори: 26
    Последно: 30-03-04, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе