Шапка свалям на Кубрат за това, че стигна до такъв мач, за старанието, хъса, волята за победа, за това, че обедини цялата ни нация, че ни даде и малка надежда да се случи чудото...НО след тези приказки, които издрънка, честно казано и на мен ми идваше да му ударя един. Не може да говориш такива простотии след подобен мач и да ти се смее целия свят после. Човекът си те смаза отвсякъде, от кобра те направи смок, а ти да говориш за късмет. Кличко си каза като пич "Пулев е добър боксьор, пожелавам му успех, дадох му урок", а нашия мафията, съдиите, късмета, монопола, вятъра, военните, климатиците в залата и тем подобни глупости. Поне едно поздравление за победителя, едно "Той беше по-добрия и спечели заслужено" за пред хората да беше казал, а пък после сред приятели говори каквото искаш. С това поведение до никъде няма да стигне, защото цял свят видя мачът. А впрочем мач нямаше, колкото и да ми е неприятно да го призная. И аз съм на мнение, че с тези германци няма да го бъде, но за да ги смени с американци например, трябва и някой да го поиска. А след тези изказвания малко трудно ще стане. Да не говорим, че първият въпрос към Кубрат след мача трябваше да бъде "Как се казваш?", но това е друга тема.
Дано се възстанови по-бързо, да разбере какво се е случило, да си вземе поука най-вече и да започне нов поход към титлата. Че с Кличко няма да се бие пак е ясно, а и няма нужда. Едва ли има някой в момента, който да може да победи украинеца. Е, може би брат му Но нека изиграе мачове със силни съперници, да понатрупа опит и ще дочака своя звезден миг.