Страница 6 от 13 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 193
Like Tree72Одобрявам

Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013
    Мнения
    37
    #76

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Шапка свалям на Кубрат за това, че стигна до такъв мач, за старанието, хъса, волята за победа, за това, че обедини цялата ни нация, че ни даде и малка надежда да се случи чудото...НО след тези приказки, които издрънка, честно казано и на мен ми идваше да му ударя един. Не може да говориш такива простотии след подобен мач и да ти се смее целия свят после. Човекът си те смаза отвсякъде, от кобра те направи смок, а ти да говориш за късмет. Кличко си каза като пич "Пулев е добър боксьор, пожелавам му успех, дадох му урок", а нашия мафията, съдиите, късмета, монопола, вятъра, военните, климатиците в залата и тем подобни глупости. Поне едно поздравление за победителя, едно "Той беше по-добрия и спечели заслужено" за пред хората да беше казал, а пък после сред приятели говори каквото искаш. С това поведение до никъде няма да стигне, защото цял свят видя мачът. А впрочем мач нямаше, колкото и да ми е неприятно да го призная. И аз съм на мнение, че с тези германци няма да го бъде, но за да ги смени с американци например, трябва и някой да го поиска. А след тези изказвания малко трудно ще стане. Да не говорим, че първият въпрос към Кубрат след мача трябваше да бъде "Как се казваш?", но това е друга тема.

    Дано се възстанови по-бързо, да разбере какво се е случило, да си вземе поука най-вече и да започне нов поход към титлата. Че с Кличко няма да се бие пак е ясно, а и няма нужда. Едва ли има някой в момента, който да може да победи украинеца. Е, може би брат му Но нека изиграе мачове със силни съперници, да понатрупа опит и ще дочака своя звезден миг.
    svetlio1, V_Simeonov и martosblack харесват това.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #77

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Всичко което се случи показва само едно, колко сме зажадняли за лидер, който да ни обедини. Пулев не е нашия Бог, но понеже нямаме никакви...привиждаме го във всеки, който успява да надмогне масата от измъчени и обезверени хора, наречени народ. Уважение към всички пред телевизорите и тези в залата, който показаха какво е българска подкрепа на целия свят. Уважение към постигнатото от Пулев до момента, но и чувствам срам от неспортсменското му поведение и споделям мнението, че той загуби повече след мача отколкото от самия мач.Никой няма да запомни победите му, но всеки ще помни това унижение, което си извоюва сам, със сбъркана тактика, сбъркана подготовка, сбъркано отношение към противника, защото надявам се всички сте съгласни, че той не просто беше победен, беше буквално пребит и унижен пред хилядите привърженици и олекна многократно повече от оня шут Бригс...а за финал се доунижи с дрънкането си за мафия, купени съдии и демонстрация на всякакво неуважение към противника.

    http://ivo.bg/2014/11/17/%D0%BA%D1%8...D%D1%86%D0%B0/
    Този пост е редактиран от Tommorow; 18-11-14 в 13:30.
    badr и hristoslav2 харесват това.

  4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #78

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    някои от вас имали ли са досег с химията, било то лично, било покрай зобещи?

    мисълта ми е, че спорт без химия няма, но да откажеш допинг проба, просто защото така искаш, ми звучи много подозрително

    на Ланс Армстронг му взеха 7-те титли от Тур дьо Франс-а, защото колкото и да бе хитър, организиран и потаен, накрая гризна дръвцето

    все едно да се съмняват, че Кобрата е сложил по една накладкá във всяка ръкавица, а той да откаже да ги даде за инспекция на съдията, защото така иска... същото нещо е!

    P.S. питам за зобенето, защото всеки знае, че няма схема и програма на света, с която някой чист да надмине някой химик

  5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен
    Мнения
    9,126
    #79

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    е добре може да е химик но техника не се придобива с химия ,видя се че там беше надигран основно Кобрата

  6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #80

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    за техниката спор няма

    но първият сериозен удар беше на Кобрата и (макар и само теоретично) имаше вероятност мачът да приключи още в първия рунд в наша полза и да не се стигне до надиграване

    но ако си позволя да се върна на техниката, кличко имаше едно предимство, което използваше уникално добре - високия си ръст

    това принуждаваше кобрата да държи много висок гард, а в същото време забележете, и двамата изглеждаха еднакво високи

    кличко играеше леко приклекнал/присвит/приведен и при много от ударите печелеше ценни сантиметри и от навеждането през кръста, като при това ползва в удара и масата на тялото

    ---------------------------

    не смятам, че трябва да го корим за изказванията, защото:
    1. са по-скоро верни
    2. има смелостта да ги каже
    3. никой не очаква от боксьор да има стратегическата и тактическа гениалност на Сън Тсу
    V_Simeonov одобрява това.

  7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008
    Мнения
    11,577
    #81

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    За мен основното беше опита и променената дата - опита ,щото след оня удар на Кобрата в 1-ви рунд , друг боксьор (видяно само секунди по-късно , когато Кубрат получи подобен удар) без толкова опит отиваше на получаване нa още поне един и на пода , а сменената дата тотално обърка подготавката му и вече (каквото е да говорят) няма шанс да постигне формата от датата , за която се е готвел.
    Едва ли някой се съмнява в превъзходството на Кличко в почти всички аспекти , но това е бокс в тежка категория и един удар (пък бил той и късметлийски) може да реши всичко .
    Този пост е редактиран от svetlio1; 18-11-14 в 17:46.

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #82

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Феър, има много неща които не са честни и са направени така, че да облагодетелстват шампиона, а не претендента. Още като се почне от това, че промоутърската компания на Кличко спечели наддаването за организирането на мача ( невероятен конфликт на интереси ) до всички други по-малки или по-големи неща, като това да ти кажат ден преди мача с какви ръкавици ще се биеш и т.н. По тялото на Кличко можеш ако си студент по медицина да учиш за мускулите и това вероятно не става без намеса на химия или други области на науката, ок. Играят и големи пари, играят и залагания бели и черни, но и се харчат много пари, най-добрите военни разработки и методи на обучение и тренировки също имат пръст в това. Но в края на краищата ти решаваш дали да се изправиш срещу това или да се откажеш и ако се изправиш, нямаш право да мрънкаш. Спомяте си оня робокоп руски дето натръшка нашата Станка Златева на финала - тренирала била в най-секретни руски бази по не знам си какви методи - ами има пари, или държавата и стои зад гърба - тренира... печели. Самобитните начини на подготовка стил лоста по гумата са вече архаизъм....

    Зауерланд си го бяха отписали Пулев. Затова и не платиха някакви смешни 60к такси за всичките титли, затова и не заеха никакво по-сериозно отношение към всичките проблеми и номера на кличковите организатори и т.н.

  10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    1,268
    #83

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Самото провеждане на този мач си е голям успех за Пулев и за България и аз съм горд с това. Съгласен съм с мненията, че химици, промоутъри и всякаква друга паплач, до голяма степен предопределят развоя на събитията. Обаче се чудя нещо: някой от вас погледна ли в очите на Пулев? След първия нок-даун, аз видях в тях страх и объркване, които според мен не го напуснаха до края на мача. Още в този момент бях почти убеден, че мачът е загубен. Страхът не побежда, а унищожава.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Мнения
    8,784
    #84

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    "след поредното преглеждане на записа се оказа че са сбъркали фамилията на единия боксьор - Клинчко е правилното"
    VeleV.Klima одобрява това.

  12. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България
    Мнения
    7,161
    #85

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Не!Новините изчакаха емоциите да се утаят, за да направим трезв разбор на бокса от съботно-неделния ден, който раздели нацията от двете страни на тирето във фразата "булгар-булгар".

    Ето ги възможните причини Кличко да измами Кубрат и да отнеме иначе заслужената му победа:


    1. Кличко е бременен. Това би обяснило внезапния прилив на нечовешка енергия, бързина и сила, накарала Кубрат да падне няколко пъти на ринга.

    2. Ран-Ът. Заговор, масони, никой не иска България да успява и да покаже на света, че е огромна.

    3. Ръкавиците на Кличко са били тайно осветени от български поп-предател. Роден свещеник е заблудил Бог, че ги освещава за Кубрат, но накрая са дадени на Кличко.

    4. Психотронно оръжие е било насочено към Пулев. Оръжие, ползвано при сраженията в Донбас, което кара про-руските сепаратисти да изглеждат като ловни дружинки от подпийнали чичовци.

    5. Екипът на Кличко е сипал тайно на Кубрат мурсалски чай преди мача. Това е накарало българинът да подходи с любов и вместо с боксов гард да стои пред Кличко с разперени за прегръдка ръце.

    6. NOVA излъчи монтаж, а Кубрат всъщност е победил. NOVA е част от конспирацията за смазване на националното ни самочувствие на морални, но не други победители.

    7. НяКОЙ клати ПИБ. Прекалено малко реклами на Първа инвестиционна банка видяхме заради малкото рундове, замислете се!

    8. Кубрат, повлиян от посланието и изпълнението на песента Детска планета, открива, че боксът е брутален, варварски спорт и се опитва да спечели приятелството на Кличко, но оня катил го нокаутира.

    9. Не коментираше Алекси Сокачев. Няма как да се постигнат български спортни успехи така.

    10. Не, няма 10 теории, просто ако бяхме написали "Почти 10 теории", нямаше да ни вземете насериозно.



    доб:// Ето че можело...лека полека започва да разбира, не много, но все пак добро начало:

    http://www.gong.bg/oshte-sport/drugi-sportove/kobrata-chestiti-na-klichko-i-poiska-revansh-305752
    Този пост е редактиран от Tommorow; 19-11-14 в 16:39.
    lazarus18, blue1, svetlio1 и 3 други харесват това.

  13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,306
    #86

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Заглавието е подвеждащо
    Кобрата: Кличко, дай ми реванш

    Хайде вие обяснете как така парите не са в супертежк категория на бокса, а другаде: Скандално видео: Как се чака съперник за бой за $1 млрд. "АКО Господ е съдал нещо по-хубаво от жената, аз не го искам..."
    Този пост е редактиран от justify; 20-11-14 в 00:22.

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    5,621
    #87

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Даам.
    Въпроса е: Какво щеше да стане в залата ако Кличко беше нокаутиран?

  16. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич
    Мнения
    620
    #88

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    Даам.
    Въпроса е: Какво щеше да стане в залата ако Кличко беше нокаутиран?
    ТИ пък ) Украинските бизнесмени щяха да изпозастрелят всичко де ,що мърда наоколо

  17. Member
    Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    pleven
    Мнения
    855
    #89

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Чудя се ,дали не му отделихме прекалено внимание на това плямпало!?Наистина тъпите му изявления край нямат,Кличко му "дължал "реванш!?Защо,какво и от къде на къде ще му"дължи"Кличко!?Имам чувството,че този Пулев съвсем изперка!....Няма ли поне някой нормален до него да го светне,да спре с това дърдорене.....Прилича ми в обясненията на тази катаджийската съпруга,дето сега изкарва мъжа си ангел-а колко по убедително би звучало-станалото станало,съпруг ми е и заставам зад него!Всички биха я разбрали и нямаше да я вземат на подбив!Та и Пулев-опитах,не стана,по добър е,преосмислям всичко и толкова!А той колкото повече говори,толкова по негативни са писанията по негов адрес из мрежите!.....

  18. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,306
    #90

    Отговор: Кубрат Пулев -Кобрата - пътят към титлите и Владимир Кличко

    Пулев ще трябва да бие 7-8 боксьора и тогава може и да му даде реванш.Реванша трябва да се заслужи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 13 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Кубрат Пулев и Тони Томпсън
    От hristoslav2 във форум Спорт
    Отговори: 25
    Последно: 15-12-13, 16:05
  2. Кличко срещу Баж къде в нета??
    От p0ckata във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 10:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе