Дреме ми, че финалът няма да е ел класико...важното е, че Реал отпадна мазно, а Барса е на финал![]()
Дреме ми, че финалът няма да е ел класико...важното е, че Реал отпадна мазно, а Барса е на финал![]()
Като фен на Реал М казвам, че този Реал М нямаше никакъв шанс срещу Барселона на финала, докато всички знаем, че единствения начин да надиграеш Барселона ( във формата, в която се намира ) е катеначо. А всички знаем, че Ювентус умее това. Очаква ни интересен финал.
За Барса! Обаче, Юве са много корав отбор, а и са "гладни" за титла. Интересен финал ще е...дано само италианците да не изпаднат в глуха защита и да разчитат на контри...
Точно с глуха защита и напред каквото стане ще играят. Не знам как очакваш да играят италианци на финал...Да не говорим, че който тръгне да се надиграва със сегашната Барса го чака само загуба.
От този мач се видя, че Бейл е трагичен и е единия крак извън Мадрид. Ако не бъде продаден, Реал отново рискува да играе с човек по-малко. Второ, Модрич е сърцето на този отбор и никой освен него, дори Иско и Хамес, не могат да организират нещо качествено. Кроос е много добър, но той не е плеймейкър. Реал 100% ще активират клаузата за обратно изкупуване на Мората.
Забравих да добавя, че Анчелоти е пътник от утре или след сезона.
Този пост е редактиран от gurcayy; 14-05-15 в 01:13.
Абе, зависи как ще тръгне Барса в началото...Ако, вкарат бърз гол, Юве щат не щат ще се отворят. Имат и те какво да покажат...
То за Бейл се вижда отдавна, гелосаният и той проспа второто полувреме.
Роналдо има кредит да проспи цял сезон. Не може винаги той да спасява отбора ( както го прави през последните 3-4 години ). Нали точно затова бяха купени останалите суперзвезди и те да спасяват, когато Роналдо няма ден? Както и да е, аз отново казвам, че ако Реал се бяха класирали, Барселона щяха да спечелят 100%, докато сега не мога да кажа същото.
Въпреки ,че не съм им фен , миналата година (и въпреки всички голове на Роналдо) за мен Реал го "носеше" Ди Мария - направи изключителен сезон и после носеше и Аржентина на Световното . Ако играеше на финала , Германия едва ли щеше да е шампион ...
Никой от тези мултимилионери, няма кредит да проспива който и да е мач...още повече полуфинал на ШЛ. Какво значи няма ден, че той колко време е владял топката и колко удара има към вратата?
Честито на Барса и милионите ѝ фенове за 5-атата титла в ШЛ!!!
Вече сме 2015г. и това заглавие на темата малко не върви![]()
Абсолютна заслужена титла. Дори и съдията да беше дал дузпата при 1:1 съм сигурен, че Барселона щеше да спечели. Дори и и изпълненията на Неймар и Суарез не можаха да засенчат играта на Барса. Честито на всички фенове.
Прогнози за довечера...? 1-ца за Атлетико в редовното време или дузпи![]()
Атлетико няма големи звезди, но като отбор са върха. Най-вероятно да победят.