Тръгнах да пиша, че мача е много скучен и вкараха гол
Второто полувреме ще е по-интересно.
Тръгнах да пиша, че мача е много скучен и вкараха гол
Второто полувреме ще е по-интересно.
Лудогорец объркват за сега букмейкърските сметки Обаче дразнят с преиграванията си.
Според мен - треньорска грешка.
Базел са трагични в нападение, мисля, че имат под 5 удара във вратата
След като изкараха Янко, само наша грешка можеше да им подари гол, както и стана.
Просто през второто полувреме заръката трябваше да е да вкарат 2-ри гол и победата щеше да е тяхна. Вместо да се моткат и да се пазят срещу тези свръх надценени мотики
Загуба на 2 точки за Лудогорец, която може да им коства много.
https://topsport.bg/ludogoretz/ludog...v-razgrad.html
Столицата обаче никога няма да е с тях. И трябва да се примирят с този факт. Другото е напразно упорство.
Ха де... Смешно е, един от топ отборите на днешния ден гостува в България и обстановката на стадиона е трагична...
Да си ходят на село, без съмнение ще им гледам мачовете от ШЛ по тв и без съмнение никога няма да получат повече от това, ако ще и да я спечелят...
"Лудогорец Арена" е много по-модерен стадион от всички софийски стадиони, включително и "Васил Левски". Просто не може да се намери решение на едно от изискванията на УЕФА за 2000 паркоместа(сигурен съм ,че и "Васил Левси" няма).
Хайде сега...
Разградския стадион се нуждае от много милиони още за да бъде одобрен за ШЛ.
Проблемът му не е само липсата на паркинг.
А най-големият му проблем е, че е в Разград... Това какво беше...
Това за паркоместата, как го измислих? Просто написах глупост. В момента "Лудогорец Арена" е III-та категория стадион ,съвсем скоро ще бъде IV-та категория. И ще може да се играят до полуфинали за европейските турнири.
Ами имат нямат стадион за ШП - кой му пука - важното е да ни радват Лудогорци. А те определено мен ме кефят. Няма друг БГ отбор дето да искам да му гледам мачовете ако ще и на маракана да играят...
Давайте напред и нагоре и ще се местя в Разград - виртуално де!
Не знам коя категория е и какво означава, но цифрите са ясни - 18.5 милиона лева тепърва трябва да бъдат вложени за да стане стадиона удачен за мачовете от ШЛ...
Ако толкова трябват за да се вдигне от 3-та на 4-та категория относително малък стадион... значи разликата от 3 до 4 е доста голяма за БГ стандартите.
В момента капацитета е 8800 седящи места(тук отговаря на изискванията). Планирани са да станат 12500. Около стадиона почти няма място..От едната страна има парк със зоопарк ,от другата училище,от третата стрелбище. Става много сложно.
Едно от най-неприятните неща за истинските фенове на футбола е подигравателното отношение към първия български отбор, участвал в ШЛ - Левски.
Било проблем да завършиш с голова разлика 1:17,било проблем да паднеш с 0:5 от Барселона...
Ами.. не драги, с отбори на нашето ниво, това е подвиг. Или надскачаш себе си и отиваш да те мачкат гигантите, или никога не стигаш това ниво и дуднеш отстрани.
Адмирации за Левски, че показаха, че БГ отбор може да играе в ШЛ, адмирации и за Лудогорец, че успяват да го правят
УЕФА измисли начин отборите от страни като България да стигат по-трудно до Шампионската лига. Според сегашната схема шампионите от страните от 13-то място надолу в ранклистата излъчваха 5 отбора за Шампионската лига. От сезон 2018/2019 шампионите на страните от 11-то надолу в ранклистата ще излъчват 4 отбора за Шампионската лига.
Изходът е само един - "Бий да те уважават!" ...
https://topsport.bg/champions-league...ona-ayaks.html
бях на стадиона - велико беше
И каква точно е връзката на този спам за мач на несъществуващ вече отбор, проведен преди 50 години с Лудогорец и участието му в евротурнирите?