Поне гледаме 16:9 ....лично аз за първи път виждам логото да е кръгло вместо яйцевидно
Поне гледаме 16:9 ....лично аз за първи път виждам логото да е кръгло вместо яйцевидно
Там не ми оставаше време да гледам такива подробности като логото на Нова
Много пъти през миналия сезон споменавах невероятния късмет на Лудогорец, с помощта на който стана сензацията на Европа.
Ето, че палачинката се обръща и изведнъж от сигурно класиране, вследствие на жалба на Селтик изпадна от групата на поставените и се натресе не на непреодолим, но на доста сериозен съперник - Стяуа Букурещ...
Не разбирам какво пишеш... Къде намеси българите и БФС в шотландо-полски скандал бе вуйче.
Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 12-08-14 в 23:46.
Ощетен към днешна дата е полски клуб. Полската федерация явно не е предприела действия, но ти викаш дай българската да го направи..
С каква цел? Каквото е трябвало да бъде правено е било преди време, а не сега!
ПП - пиши малко по-адекватно!
Заради някой или нещо и Полския и Лудогорец за ощетени.
Прецедент с подобни изяви има , и тогава Фифа не е правила такива неща, но сега нали е БГ Отбор, а БФС си е "траят" . Елиминират 1 отбор в полза на друг ( Селтик - защо ли не се учудих че ги връщат ) и слагат един срещу друг в борба за групите два от най-силните отбора - е това ако не е нагласено. Лудогорец показа какво става на турнир когато не си в схемата с уговорките и разчитат да си тръгнеш - опаааа, осмина финал - я дръжте Валенсия за по-сигурно че няма да продължите.
По ясно от това ?
Искрено се надявам да бият Стауа и да се паднат със Сетик и да ги изложат като Бразилия. Друго не трябва да доказват.
Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 12-08-14 в 23:52.
ЛУУУУУУУУУУУУДООООООООГОООООООООРЕЕЕЕЕЕЦЦЦЦ !!!!!!!!!!!
Браво! Моци е героят на мача!
П.С. Коментаторът изтрещя...