Страница 7 от 21 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 309
Like Tree130Одобрявам

Лудогорец в Евротурнирите

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Лудогорец в Евротурнирите

И аз се гордея с Лудогорец - евала играха мъжки! Това е футбола има и загуби но важното е, че това което гледах ми хареса и мога само да им пожелая още повече успехи за в бъдеще!
    На разочарованите мога да кажа следното: слезте на земята и погледнете трезво от къде тръгна, кога тръгна и какво направи този отбор за това време!
    stenly, hristoslav2, svetlio1 и 1 други харесват това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Типично за Л............. - да негодуват.
    тогава си е било за тогава - минали работи вече. Да не припомняме головата канонада и на Левски , ама тогава бяхте горди и Вие.

Жалкото е че нямаха късмет. Изтърваха дузпата и всичко тръгна надолу. Защитата бе на рекордно срамно ниво- "трима си играят на главички а 5-ма ги гледат."

Така е във футбола, ама все пак Валенсия не е кой да е. Жалко за усилията им. А дано да натикат някой почетен гол в Испания.
    Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 14-03-14 в 15:41.
    hristoslav2 одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията

"Улехте" се баси. Не само тук, навсякъде. Хайде да е по-реалистично - единственият изцяло надигран отбор беше Динамо Загреб. За всеки друг, най-добрия играч на Лудогорец беше късмета, което е чудесно, но да се изпада в крайности, че Безяк струвал 10 милиона евра, а Лудогорец е страхотен отбор, който ще мачка и занапред средняците в Европа не е от полза за никой.
    Да се сещаш за някой друг отбор в последните години, който да е успял да "докара на крака" тим от ранга на Лацио и Валенсия, че да могат запалянковците да оплакнат окото на живо?

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от avast3 Виж публикацията
    Да се сещаш за някой друг отбор в последните години, който да е успял да "докара на крака" тим от ранга на Лацио и Валенсия, че да могат запалянковците да оплакнат окото на живо?
    тук ще защитя @kod и вместо него ще ти отговоря - Левски
    докара доста по -солидни отбори от Лацио и Валенсия
    http://www.winner.bg/forum/viewtopic...4e51e8e50f60e4
    даже имат гол срещу Челси
    но от 2006 насам няма такъв повод за радост.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Няма нужда да го защитаваш. Аз не го нападам. Иска ми се всички да се радваме на български успехи без да се делим на такива и онакива. Това, което Лудогорец направи, си е постижение за този отбор. Какво - да спечели турнира ли да очакваме?
    Kasap, justify и martosblack харесват това.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Абе то за докарване и ЦСКА докара Ливърпул и Фулъм и Ботев игра преди няколко месеца с Щутгарт , ама какво беше представянето на всички е по-друг въпрос
    Мен пък ми е интересно защо главно привърженици на Левски се "дразнят" от успехите на Лудогорец - да беше ЦСКА , че да ги разбера , ама то Лудогорец ...

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Ми то нивото на Левски е такова в момента ......дори и махленските отбори са заплаха. (КрИс, извинявай, не се сдържах.)
    Mr.TECHNO и hristoslav2 харесват това.

10. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Stenly,аз съм левскар (поне когато не съм от Сампрас де)Първата ми членоразделна думичка,не е била да рекна с цяло гърло нещо,правещо горд женски или мъжки родител -а ЛЕВСКИ.Какво съм имал предвид -дали апостола на свободата или спортният клуб със същото име не е много ясно -поне така твърдеше Антон Антонов Тонич ,ама съм съгласен с теб за последнотоОбаче на първо място сме Българи.Момчета от Лудогорец направиха нещо значимо-нека им го признаем-заслужават си го!А фенските пристрастия не само омаловажават успеха на този БЪЛГАРСКИ отбор ,а направо бих казал,че ги съсипват.
    Този пост е редактиран от martosblack; 15-03-14 в 00:31.
    hristoslav2 одобрява това.

11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Напълно съм съгласен, трябва да се поощряват градивните и показващи нещо спортисти или клубове. Ако Левски, ЦСКА и другите грандове покажат футбол и тях бих гледал с кеф и бих им се възхищавал.
    justify и martosblack харесват това.

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    Ако Левски, ЦСКА и другите грандове покажат футбол и тях бих гледал с кеф и бих им се възхищавал.
    Случайно гледах "Изпортен свят" ЦСКА тресна Левски. 6 червени картона украсиха мача | Dnes.bg Новини
    Това определено пробуди възхита.

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Утре ще има повторение ....всъщност дано съберат по 11 човека дето да не са наказани ...

Kasap, а "мнбройните" интелигентни агитки на грндовете, целиха полицаите с изкъртени седалки и се сбиха.
    Този пост е редактиран от stenly; 15-03-14 в 10:35.
    Kasap и martosblack харесват това.

14.  

15. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Луууудогореееец! Оле, оле, оле
    martosblack одобрява това.

16. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Евала на момчетата! Не се срамувам да употребя думите "български" и "футбол" в едно изречение.
    stenly и martosblack харесват това.

17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Онова отборче "Лудогорец" нещо в Шампионска лига почва Пожелавам успех на разградчани и да ни радват дълго време с добра игра и победи.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Само да не свършат преди да са почнали ,че гледам по Нова ги дават ... а обикновено това не е на добро за БГ отбори/играчи .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 21 ПърваПърва ... 5678917 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ЛЕВСКИ , ЦСКА или ЛУДОГОРЕЦ?
    От AVATAR_13 във форум Спорт
    Отговори: 102
    Последно: 15-04-22, 13:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе