Няма да има изненади на Us open, споко Ще го спечели Раонич )
Няма да има изненади на Us open, споко Ще го спечели Раонич )
Като сме тръгнали да се шегуваме, може да е Гришата
А, Федерер нагледно показа, освен добра физическа подготовка, що е то желязна психика С една дума Маестро!
Раонич след тежката контузия се срина като Гришо . Сервисът при него е жизненоважен и ако има проблем с този елемент, просто няма как да се получи при него. Все ми се струва, че Фед вече малко трудно играе на "3 от 5" в 7 мача ГШ, но нищо не е невъзможно. Особено ако Джокович и Мъри не са в топ форма. Но да не забравяме миналата година как Чилич и Нишикори ги напляскаха всичките и играха финал спечелен от Чилич. На US си има изненади често. А както вече писах, Вавринка май насочва изцяло подготовката си само към ГШ, така че и той е фаворит отвсякъде.
Аз за Раонич се шегувам-той и преди контузията въпреки феноменалния си сервис няма голям шанс в близко бъдеще да спечели голям шлем.От "младите"(не са веч толкова млади) бих заложил на Нишикори,но ако е здрав и в топ форма.Us open e наистина може би най-непредвидимия от четирите турнира. Много от фаворитите там не играят кой знае колко добре. Но все си мисля,то няма да е и никаква изненада де, че ще бъде спечелен тази година от един от тримата заподозрени Джокович, Мъри или Федерер. Като за Федерер също смятам, че ще бъде изключително трудно да постигне това като се има предвид 3/5 сета и жегата, която си съпътства турнамента откак го помня. Аз лично ще се радвам най-много това да стори Григор, ама надали ще е тази година
Честно казано не знам какво може да се очаква от Гришо. Тотално го бях отписал за тази година, но мачът му срещу Мъри показа, че и той си има почти всичко налично да се върне нагоре. Както може да отпадне 1-ви кръг, така и може да стигне при добър жребий втората седмица. Но за ГШ мисля, че няма увереност и психика.
Ами то при наличието на Джоко,Маестрото, Мъри и Надал е истински подвиг за всеки друг тенисист да спечели турнир от шлема, че дори и да стигне до финал. Да,това сториха веднъж Чилич и два пъти Вавринка, но последните 10 години всичко отива при тези даже не четири, а по-скоро трима тенисисти.Мъри може и да няма спечелени много титли от шлема като другите трима, но той неизменно е почти винаги поне на полуфинал. Т. е.за да спечелиш турнир от ГШ трябва да се изправиш и победиш понякога и двама от горе изброените, а те са си направо извънземни.
Този пост е редактиран от martosblack; 25-08-15 в 18:48.
Оказа се, че този мач с Мъри в Синсинати може да даде сериозно отражение и върху US Open. Някъде четох, че е можело ако го вземе да мине по-напред от 17 позиция и да влезе в 16-те. Сега е 17-ти и още в 3-ти кръг ще се изправи срещу някой от 10-16 място.
Утре от 18ч.наше време Гришата започва участието си на Us open срещу Матю Ебдън. Корта за щастие е телевизионен и ще може да се гледа Успех на Гришо!
Отлично начало на Гришо. Нямаше излишни драми.Показа изключително солидна игра и победи в 3 сета п.п.Не намерих никъде да го излъчват и се гледаше в нета за съжаление.
Сега гледах 2-рия мач на Чилич. А пишеха, че Гришо имал добър жребий. Това му е най-трудния тип противник. Има много загуби от този тип играчи - високите момчета с гаубиците на сервис. Доктор Иво, Жил Мюлер, Джак Сок...
Пак сривове ... от 2-0 стана 3-6 ... сега уж 3-1 ... и вече 3-3 (3-4)...
- в крайна сметка 6-7 ... ако не промени нещо сме до тук ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 03-09-15 в 01:13.
Най-вероятно ще загуби и от тази шматка.Което ще рече,че няма шматка като Дришлю.
Тоз ли мекушав и безхарактерен,самовлюбен каун трябва да е за пример децата ни?"Благодаря" ще кажа на таз оферта.
Такива крайни мнения ... ето сега набързо го смачка до 3-0 ... все повече започвам да си мисля за залози и тото ...
п.п. Ето , когато заиграе по-агресивно и го смачква за нула време (6-2) - защо обаче не играе постоянно така е трудно да се отговори ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 03-09-15 в 01:57.
За пореден път!Не ми трийте мнението,защото всички дето го величаете ще изглеждате смешни.Всички български спортисти са кат него.Нищо чудно,вече не е България.а Мангалия.
Редактирано от Stenly:
Спазвай някакво благоприличие и си мери епитетите!
Този пост е редактиран от stenly; 03-09-15 в 09:30.