Страница 44 от 87 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1300
Like Tree558Одобрявам

Страхотен Григор Димитров

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Страхотен Григор Димитров

Дават го по F+ - първият сет добре ама после нещо пак зацикли ...

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Дават го, ама трябваше и ХД...Бил за кого ли е?

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Май се контузи младежа и ще извади късмет Гришата , че беше пътник ...
    stenly одобрява това.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Добре, че младежът му е първи мач от месец и нещо...иначе щеше да отнесе Григор с 2:0.

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Мали,мали дори и контузен австралиеца без малко да отнесе Гришо.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Още като заби тоя смач в мрежата и ми стана ясно как ще се развие мача.
    В интерес на истината дотогава игра чпочти перфектно. Изключвам невъзможността на върнеи един сервиз към бекхенда си.
    С подобен ретур от бекхенд ще му е труден живота, че и нашия покрай него.
    martosblack одобрява това.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Не крия, че не съм фен на Димитров, но този път искам да го поздравя. Възможностите му в момента ги оценявам на ниво Топ 20, което означава, че всеки един мач на АТП 1000 турнир ще му е труден. За това трябва да оценим отличната психическа устойчивост и за разлика от доста време насам добро сервиране, въпреки че пак се пропука на два пъти. Това беше единствения елемент, който му се получаваше и беше сравнително постоянен. За мен е чудесна база за развитие и измъкване на доста мачове.
    1. Ретурът му е ТРАГИЧЕН. Особено от "красивия едноръков" бекхенд.
    2. Бекхендът му също бе слаб. На 70-80% сечен и въпреки това с голям брой непредизвикани грешки.
    Независимо от горното, победата не трябва да се омаловажава. Играта на Григор е такава, че трябва да се бори да не изпада от Топ 20. Всеки един преминат кръг (дори с мъка) в силните турнири е важен. Фанфарите и дежурните лафове за "талант, Топ 1 и ГШ" да стихнат и да оценяваме реално, но и по достойнство резултатите. Кириос не е по-малък "талант" от Димитров и аз считам победата на Димитров за важна. Въобще Димитров вече трябва да бъде изваден от групата на "младите и талантливи" състезатели и да се гледа на него като редови участник в АТП календара. Винаги ще идват нови 18-19год. младежи с възможности, борещи се за слава и победи.
    Имам някаква лека мисъл, че е възможно тази година да не се цели форсиране на формата му през първата половина на сезона. Миналата година беше доста добър до Уимбълдън и после направо се срина. Сега може би щаба му цели постепенно разгръщане на формата и акцент върху втората част от сезона. Да, ще загуби точки. Май няма да участва в Букурещ, не вярвам да спечели Куинс и стигне полуфинал на Уимбълдън, но пък през втората част от сезона има възможност да скочи с точките.
    Този пост е редактиран от VanDan; 16-03-15 в 11:33.
    martosblack одобрява това.

10. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Верно си беше пътник Гришо.Това момче -Кириос играе много зряло за 19те си години и на практика притежава всичко+страхотен сервис.Има в пъти повече потенциал от Раонич. Гришата не ,че игра зле ,но Кириос втория сет имаше да вземе три важни точки и ги взе и трите. И обратното-пробива в този сет дойде точно от 2 елементарни за състезател от ранга на Григор грешки. Корта в Индиан Уелс е бавен за изкуствена настилка и топките отсачат високо ,което пък хич не допринася за и без това доста неуверения ретур от бекхенд на Гришата.Прав си Лазарус -с този бекхенд ретур ще ни е много тегаво и на нас ,и на състезателя ни.То не че е новост това де.Направо извади страхотен късмет Гришо снощи .Кофти,но ако не се бе контузил Кириос -Григор щеше да го загуби този мач.

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Младите "сърбо- и гръко-" австралийци са много талантливи. Но лафа за "таланта" е едно. Той трябва да се превърне в константни резултати. Раонич вече трета година показва такива. Очевидно не е само до късмет това. Продължаваш да не оценяваш по достойнство мястото му в ранглистата - вече доста време е в Топ 10. Обаче тя е най-точното мерило за талант и форма. Към 2 години в Топ 10 и достигане до Топ 5 е всичко друго, но не и "късметлийско дръвче" и инцидентни проблясъци.

12. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Има още вода да изпие ,докато стигне Раонич младия Кириос.Оценявам постигнатото от Раонич разбира се.Но в чисто игрови план и ако е здрав Кириос има да се развива доста повече от Раонич.И придвижването му по корта е далеч по-добро от това на Раонич и бекхенда му е по-добър.Сервиса им е еднакво добро оръжие и на двамата.А не съм сигурен защо постояно го наричаш,,касметлийско дръвче'' Раонич? На мен ли се опитваш да ми кажеш нещо на някой друг ли?
    Този пост е редактиран от martosblack; 16-03-15 в 12:12.
    VanDan одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

На теб разбира се и на себе си . Ти явно демонстрираш, че не го харесваш Раонич. Пръв използва термина "дръвче" и писа, че го считаш за късметлия при жребия. Също така пак го намеси 1 пост по-горе без да има връзка темата с него. Аз си признавам, че също преди време го виждах главно в тази светлина. Тук ни съвпадаха мненията. Но "дръвчето" тихомълком и без шум показва едни доста постоянни резултати и очевидно много работи върху играта си. Това не означава, че съм му фен разбира се.
    Този пост е редактиран от VanDan; 16-03-15 в 12:32.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

Вярно ,не го харесвам Раонич.Не ми допада точно тази му неповратливост в играта В никакъв случай не омаловажавам постигнатите от него резултати обаче.Ама ,,дърво''не съм го наричал аз.Цитирал съм разни наши ,,специалисти'' А че има късмет много често на жребия не е от сега и непредубедените го казват това.Виж другия ти любимец-Нишикори много ми допада .

16. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

За "късмета" му вярно, че аз я повдигнах темата. Но за т.н. късмет май и добрия ранкинг помага. Главно за избягването на Топ 10 играчите до фаза четвърт- или полуфинал на по-малките турнири. Но Гришата в момента не му е проблем късмет при жребия и срещите с Топ 10 играчи - статистиката му срещу тях е трагична. За него реалната цел е да преминава горе-долу постоянно 2-3 (4 кръга от големите турнири), където по-често ще се среща с Топ 20-50.
    Ако така продължава със сервиса аз съм оптимист, че ще тръгне пак нагоре. Виж, бекхенд ретур просто не знам как ще го подобри, поне в близко време. Там никога не съм го виждал да показва нещо и очевидно слабостта му на този елемент е много по-дълбоко заложена и много по-трудна за преодоляване.
    Този пост е редактиран от VanDan; 16-03-15 в 12:43.

17. Banned
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Кестрич

На Гришата в момента ,поне според мен проблема му е,че не играе достатъчно на турнири.Тренира много усилено-така е,но тренировките не са достатъчни,за да ти дават тази увереност ,която е необходима в завързан мач с/у много добър опонент.Трябва да играе на повече ,пък макар и по-ниско ранкирани турнири.За какво му е тази така добра физическа подготовка,която направиха с ,,фелтфебела''иначе.Та един Федерер,който е с 10 години по-стар играе повече официални мачове годишно от Гришата!Много играчи са го правили и ще продължат да го правят точно това.Поне 3 турнира от АТП 250 повече годишно му трябват.Има играчи в топ 60,които продължават да играят и по Чалънджъри!!Един Джими Конърс например бие всички рекорди по победи в тениса-мисля ,че над 1200 бяха ,но не всички от тях са на ниво -АТП.Повечко мачове му трябватна Гришо.Така няма да излиза от ритъм,както много често му се случва след дългите паузи,които прави от един на друг турнур и от една настилка на друга.А той умее да играе много добре на всички настилки -доказа го миналата година,като спечели и 3те си турнира на различни настилки.
    Този пост е редактиран от martosblack; 16-03-15 в 13:23.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Съгласен съм, че му трябват повече турнири и по-малко странични прояви. Има време за реклами и шоу. Разсейва се...младо момче е, живее му се. Ако искаш да си топ спортист и професионалист в дадена сфера, коства много лишения и вглъбяване.
    lazarus18 и martosblack харесват това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 87 ПърваПърва ... 34424344454654 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 03-12-12, 11:52
  2. VAIO Z - страхотен, тънък лаптоп от SONY
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 0
    Последно: 28-06-11, 15:12
  3. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 26-10-05, 02:11
  4. Почина Емил Димитров
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 31-03-05, 02:10
  5. Честит Димитров ден!
    От Profita във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 01-11-04, 11:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе