Искаш да кажеш ,че коментарите ми до този момент са само и единствено,, фенски изцепки"?Отворих тази тема, за Григор Димитров, който е най-добрият ни тенисист за всички времена.Харесвал съм и харесвам много и различни тенисисти от различни поколения от вече над 35 години.Обичам играта тенис и ще я играя и преподавам докато мога да си стоя на краката. Не си спомням някога през живота си да съм хулил и обиждал кой да е тенисист,защото знам от личен опит през какво преминава всеки един тенисист-колкото е по-високо нивото,толкова повече труда е по къртовски.Не съм--НИКОГА подценявал човек,който с труда си е успял да стигне до такова ниво,каквото е достигнал Милош Раонич.Ама никога не съм го подценил.Това,че не ми е симпатичен е така,но труда и успехите му не подценявам!Просто казах в предишен пост,че не само той ,отнася се за всички по -млади тенисисти-ще имат още доста хляб да изядат и доста часове на корта да прекарат докато стигнат до мястото на което са Федерер Надал иДжокович .Въобще от постовете ти докторе някак си лъха на заядня.Би ли казал това така ли е или само аз си въобразявам?