Макенрол поне биеше наред а и езика му беше по-цветущ от на нашенеца.
И днес приключи още в първия си мач ... Все повече почвам да си мисля (като доста народ вече между другото) за участие в уговорени мачове и зависимости от букмейкъри ... Оправдания с психика и физика не са съвсем точни (поне за мен), щото преди 2 години като по-млад и неопитен (уж) тия изцепки не ги правеше ... особено на турнира в Турция - съвсем спокоен и точен в мача с Карлович и съвсем друг човек от 7:6, 5:2 за не го във финала ...
Гришата освен че не може да играе, показа че е голям лигльо. Няма такъв резил като неговия в Турция. Говоря за поведение на корта. Догодина топ 30 ще му бъде мечта.
Ами нещата все повече се връзват - ако са му наредили да падне , много ясно че ще прави циркове и ще симулира контузии , то аржентинчето не знаеше и то какво се случва и как така спечели - даже едва ли не му се извиняваше на нашия накрая
Толкова си може в момента - стига конспирации. Все по-трудно ще му става вече след отпадане и в Мадрид 1-ви кръг. Не се ли върне скоро в 32-та ще му е много тежко при жребия за най-големите турнири.
Аз прогнозирам дори сриване извън Топ 50.
Гриша, падни - и той падна.
Гриша, стани - не мога, Маша ме започна, Никол ме довърши.
Малко преди утрешния мач и след изнервящото поведение на Чисора, Пулев получил смс : "Споко Кобра, взимам си последните здрави ракети и идвам да му строша тиквата, ако ти не успееш, те и без това за друго не ми трябват !!"
Отпадане първи кръг и в Рим. Срива се с темпове, които и мен ме учудват.
Зверев е добър играч, а такива ще идват вече още 1-ви кръг.
Аз предната година предвиждах да изпадне от топ 30 ама никой не ме чу. Сега се поправям, келеша го чака изпадане минимум от топ 50 ако не се вземе в ръце.
"Броени дни преди старта на „Ролан Гарос”, ЕSPN прави анонимно проучване сред 31 професионални тенисисти, които е трябвало да отговорят на няколко деликатни въпроса.
Анкетираните спортисти са изразили мнение, че най-надцененият им колега е звездата на българския тенис Григор Димитров. При жените първото място е за неговата бивша приятелка Мария Шарапова. Плътно зад нея е датчанката Каролине Вожняцки. Пълната противоположност на Гришо пък е испанецът Давид Ферер, който е набеден за най-подценявания тенисист."
Липсва ми Марто, дори и да дойде да ме нахока колко ми е "високо нивото на некомпетентност".
Аз пък днес четох, че само 4 от 31те професионални тенисисти всъщност са казали, че Григор е надценен но явно в мрежите е интерпретирано много различно Истината е някъде по средата
Аз пък нещо не вярвам особено на такива "проучвания". По-скоро "надценен" е от гледна точка на рекламното присъствие, което има за сметка на реалните постижения от последните 2г. Но то при рекламните лица чисто спортните успехи не са на първо място. Все пак в един момент оказват влияние.
Подценен, надценен няма значение - да се стяга и да играе "до последен дъх" - друго не ни трябва .
За сега добре се развива мача с Троицки (2-1) и шанс за ранен пробив ...
п.п. За съжаление, както водеше мача и имаше голям шанс да го спечели , дойде момента да превключи на режим "черно тото" и вече съм почти сигурен, че ще го загуби ... дано не съм прав ...
Този пост е редактиран от svetlio1; 23-05-16 в 18:48.