С липсата на читав първи сервиз и куп непредизвикани (а и двойни) грешки ще му е доста трудно на Григор да бие
Айде пети сет (дано се стегне за да не си стяга след мача багажа).
С липсата на читав първи сервиз и куп непредизвикани (а и двойни) грешки ще му е доста трудно на Григор да бие
Айде пети сет (дано се стегне за да не си стяга след мача багажа).
99% вече съм сигурен, че нарочно не играе , пък който както иска да го разбира - съвсем преднамерено си цели мрежата или вади топката вън ...
Споделям мнението ти. Скоро може и да разберем, че е "жертва" на черно тото
Ми някаква такава примерно - -колега в друг форум го пусна още оня ден ... сам си направи изводите ...
Май трябва да откриваме тема за Пиронкова (че нещо не видях такава) - много добре за сега - направо размазва . Дано продължи в същия дух !
Страхотна игра направи Пиронкова, до сега все се отказвах да я гледам, но вчера много ме зарадва.
По-скоро американката игра много слабо, следващият мач в неделя срещу Радванска ще бъде труден, дано Цвети да се представи достойно.
Прекъснаха го ,дано си направи правилните изводи за утре.
Стискаме палци,и не само!!!
Малии, днес направо е Терминатор , от 0-3 при спирането , сега вече 5-3 за Цвети
Терминирането продължава - айде да направи набързо още едно 6-0 и кой от къде е !
п.п. Победа !
Този пост е редактиран от svetlio1; 31-05-16 в 18:22.
Отдавна не е заслужавал похвали , ама след като беше мърда в Рио сега е направо терминатор в Синсинати и е на полуфинал, след като днес се разправи и със Стив Джонсън - 7-6, 6-2
А дано е свършил ангажимента с тотото и да почне пак с победите ...
Стига с това тото. Новият му треньор Дани Валверду има интервю, където много точно описва проблемите му. Млад играч попаднал в Топ 10 губи идентичността си и трябва да намери себе си. И в прав текст заявява, че трябва да заиграе по- просто, сигурно и ефективно. И да "наведе малко глава" известно време. Валверду макар и млад е много добър специалист. Дано Григор не го пропъди набързо като предните, защото Валверду иска дългосрочна работа с него.
Аз не мога да си обясня как за 2 месеца новия треньор ще обърне лузъра в уинър, това ми звучи леко фантастично. Черното тото и на мен ми се вързва повече