Днес от 17ч.започва срещата от втори кръг на втора Евроафриканска зона на купа "Дейвис"м/у Бълария и Люксембург.Първи ще е двубоят между Димитър Кузманов и световния №673 Уго Настаси.По-късно днес Григор Димитров ще се изправи срещу 34-годишния Жил Кремер.Успех на нашите момчета Залог-доста голям -класираме се за трети кръг и играем с Босна или Унгария за влизан в първа Евроафриканска зона,нещо което не сме правили от 10на години .
С Григор в състава (и без Мюлер при тях) е почти задължителна победата.
Ти пожела Рашийд за Кириос и някъде четох, че имало такива варианти в момента .
Ами да С Гришо, Кутрата и Тото в състава сме си за първа група. За по-нагоре вече едва ли, но първа ни е съвсем по силите Е нека и Кириос малко да потича с Рашиид, няма само нас да ни опъват по баирите с тракторни гуми на врата )
Гришо и Маша се разделили ....ееее има шанс това момче да се върне в играта. Добра новина.
Може би ще с е окаже вярно, че е имало проблеми в отношенията им отразяващо се на играта на Гришо. Добре,че в този случая дойте края! Сега с нетърпение очаквам как ще се развие играта му.
Този пост е редактиран от pilot; 25-07-15 в 14:01.
Тази година смени ракета, треньор и жена... Ако го кара със същите темпове и догодина не ми се мисли още какво ще смени Аз пък съм със смесени чувства за тази раздяла, но едно наистина е важно - Гришо отново да намери най- добрата си игра.
Новият треньор - Йохан Ортегрен 37г. от академията "Good to Great".
След бързата загуба във Вашингтон вече е 17 в класацията. Сега има да защитава полуфинал и може и още да падне. Дано не се сбъдне прогнозата ми за под Топ 20, че вече такива като Джоката ще му идват във 2-3 кръг.
Браво на Григор хареса ми играта му срещу Долгополов. Има едно много добро приложение за онлайн резултати, така не изтървам мач на любим играч маркиран със звездичка. 30 минути преди началота на мача те уведомява че започва, както и до края на мача може да се следи. Приложението е sofa score .
Този пост е редактиран от ivan1; 12-08-15 в 14:11.
И на мен ми хареса играта на Гришо срещу Дългополов. По ме притеснява травмата в рамото му обаче, а не от кой ще падне и къде ще се намира в ранкинга след Монреал.
Яко беше олепено рамото. Според мен играе на този турнир само заради многото точки, които има да защитава.
Ранкингът е изключително важен, колкото и да говорят някои хора обратното.
Да, олепено му е рамото и видимо изпитва болка. Защитата на точки е важна разбира се, но здравето му е по-важно от всичко останало.За предпочитане е да не защити точките, но да е здрав защото идва US open, а след него и доста турнири до края на годината, а травмата в областта на рамото е обикновено упорита и може да коства много и в бъдеще.