И преди съм го писал, но според мен Гришо никога няма да бие Федерер - дори и да е с 10 класи отгоре - просто си му е кумир и това е.
И преди съм го писал, но според мен Гришо никога няма да бие Федерер - дори и да е с 10 класи отгоре - просто си му е кумир и това е.
Май заглавието на темата трябва да се смени.
HD трансляции большого тенниса — HDTENNIS.RU
+ бира, картофки...
- - - - - - - - - -
Хайде честит финал
ФИНААААААААЛЛЛЛЛ! Е този Григор обичам да гледам! За мен Гришо изигра един от най-добрите си мачове. Отдавна не бях го гледал толкова стабилен и така да му влиза първият сервис. Поклон!
Yesssss!!!!! Първата !
Дано има още много !
Страхотна победа! Направо не мога да си намеря място от щастие! Браво Гришо!
Браво на Григор, много силен мач и честита титла....от големите!!!
Много голям успех е това. Аз лично не вярвах, че някога ще постигне победа в АТП 1000. Огромна победа е това. Сега е преломният момент в кариерата му. Старите звезди полека ще намаляват натиска над останалите. Пример за това са и двете АТП 1000 титли на младия Зверев по-рано преди Синсинати. Много важно за Григор да затвърди на US Open. Поне четвъртфинал, а защо не и повече при добър жребий. Григор няма суперкачествата, за да се развие по модела на Надал, Фед и Джокович от ранна възраст, но пък Вавринка е пример, че и след 26-27г. с правилна работа също може да се пробие до ГШ. Един ГШ ще е завършека на кариерата на Григор.