Толкова ужасен не съм го гледал отдавна - никакъв импулс, никакъв живец ... направо като "хванат" играе ...
Толкова ужасен не съм го гледал отдавна - никакъв импулс, никакъв живец ... направо като "хванат" играе ...
Браво, чудесна победа срещу неудобен противник като Дел Потро, и то след като беше пробит и изоставаше и в двата сета !
В сайта на Мъжката тенис асоциация се провежда анкета за наградата "Любимец на феновете" за 2017 г.
До 6 ноември желаещите могат да изберат своя фаворит сред играчите, включени в Топ 25 в годишната класация (Race to London). Сред тях е и нашата първа ракета Григор Димитров.
Всички могат да подкрепят българина като гласуват на следния линк:
Vote For Your Favourite Players In 2017 ATP World Tour Awards Presented By Mo
Победител в анкетата в последните сезони неизменно става Роджър Федерер, който през 2016 г. я спечели безапелационно за 14-и пореден път. Негови подгласници бяха Анди Мъри, Рафаел Надал, Новак Джокович и Кей Нишикори.
Аз вече го смятам за бивш тенисист.
Него ще го запомня с това: "Хубаво игра, но падна."
Хе-хе, по твоята логика трябва да останат само 1-2 играча. Всички останали трябва да се пенсионират.
Чакайте бре, как пенсионирате младо момче на 26 години?
Например Валери Божинов беше пенсионер още на 19 години.
http://acestream.org
Install
Open AcStream Content ID: 9b752bbb6c6822d7277a0ddf41c5268532426f02
и давай Гришооооо.....
Резултата е очакван. Клишето няма да го повтарям.
Пак малко инфарктно, но все пак ПОБЕДА ! Браво Гришо!
Така и не можах да разбера как да не спечелиш нито един турнир си на 6-то място в ранклистата. Има нещо криво в тази ранклиста.