Явно има основателна причина да не пускат да се влиза от цялата мрежа на Спектър НетПървоначално публикувано от cy_sat
Явно има основателна причина да не пускат да се влиза от цялата мрежа на Спектър НетПървоначално публикувано от cy_sat
ами кажи IP, защото списъка с основателните причини е дълъгПървоначално публикувано от HazardMan
![]()
Аз мисля че DVB-H също не е за подценяване.Първоначално публикувано от cy_sat
пробвай сега :knuppel2:Първоначално публикувано от HazardMan
Има ли вече някаква промяна в цените, качеството или оборудването от миналата година?
Има някакви промоции в Булсатком при които получаваш всичко с договор за 18м срещу 28лв това заслужава ли си? Другия вариант е всичко по отделно, но значително по-скъпо. Колко струва 120см антена с 2 конвертора и хубав приемник с възможност за неинтерактивни екстри?
здравейте ,аз съм на Bulsatcom и се чудя дали има такова устройсво като видеосендер само ,че за инфраред лъчи за дистанционно. След като придобихме нов TV той остана в хола и е свързан с Делтата със скарт-скарт(качество от поносимо до добро със включена RGB опция) втория кинескопен TV отиде в кухнята и го свързах с антенния кабел с Делтата. Така гледаме на двата TV един и същи сигнал но засега ни устройва. Та въпроса ми е дали има таково устройство или всеки път трябва за превключване на канал когато сме в кухнята ще се ходи до Делтата в хола.