Едва ли има нещо което да смущава. Има ли някой който да потвърди,че в момента се излъчва в Пловдив.
Друго да питам има ли значение на коя държава съм си нагласил тв-то,пробвах на Германия,Швейцария и ---- с Lg 37lk450
7 часа
6 часа
5 часа
4 часа
3 часа
2 часа
1 час
Не гледам телевизия
Едва ли има нещо което да смущава. Има ли някой който да потвърди,че в момента се излъчва в Пловдив.
Друго да питам има ли значение на коя държава съм си нагласил тв-то,пробвах на Германия,Швейцария и ---- с Lg 37lk450
Тауърком имат проблем с БТК при преноса на сигнала и затова от време на време картината изчезва
От вчера няма нито БТВ нито ТВ7, само К1 се хваща в Дианабад....![]()
всичко работи провери си антената
На България няма проблеми, но аз съм във Варна. При новите ЛГ-та не се сменя държавата.Първоначално публикувано от chitalov
От днес вече работи, но в събота и неделя нямаше никой и на двата Филипса вкъщиПървоначално публикувано от cifronim
Държавата освобождава ресурс за цифрови телевизии
Правителството освободи ресурс за цифрови телевизии, след като прие промените в Националния план за разпределение на радиочестотния спектър, стана ясно след днешното заседание на Министерския съвет.
"Актуализацията предвижда освобождаване на радиочестотен спектър за граждански нужди, предназначен за предоставяне на нови електронни съобщителни услуги, насърчаване на инвестиционната политика и създаване на условия за внедряване на нови технологии", коментираха от Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията.
Промените ще дадат възможност и за изпълнение на Плана за въвеждане на наземно цифрово телевизионно радиоразпръскване (DVB-T) в Република България, което в крайна сметка ще доведе до значително по-висока ефективност при използването на радиочестотния спектър.
http://www.dnevnik.bg/pazari/2011/08...ovi_televizii/
Някой може ли да каже БНТ 1 на MPEG2 или MPEG4 се излъчва?
Има я и в двата варианта , но повече се излъчва в MPEG4 !
На кой канал е в МПЕГ2 ?Първоначално публикувано от civica
Аз я намирам само в МПЕГ4.
Беше на 64 , UHF , но нещата търпят развитие и може да са настъпили промени ! И нали я има в MPEG 4 , другото не е важно !
Източник - http://www.mtitc.government.bg/page....ory=92&id=5016
и т.н.Днес, Министерският съвет прие Решение за изменение и допълнение на Националния план за разпределение на радиочестотния спектър. Актуализацията предвижда освобождаване на радиочестотен спектър за граждански нужди, предназначен за предоставяне на нови електронни съобщителни услуги, насърчаване на инвестиционната политика и създаване на условия за внедряване на нови технологии. Актуализацията позволява изпълнение на Плана за въвеждане на наземно цифрово телевизионно радиоразпръскване (DVB-T) в Република България, което в крайна сметка ще доведе до значително по-висока ефективност при използването на радиочестотния спектър.
Кажете кой е АКТУАЛНИЯ План за въвеждане на наземно цифрово телевизионно радиоразпръскване?
Предпоследния ! След изборите се очаква нов такъв !
Първо трябва да публикуват изменението в държавен вестник. Обикновено минават 2-3 седмици.
http://dv.parliament.bg/DVWeb/searchDV.faces
все още се мъдри от мтитс,сем,крс,тауърком,хану,телевизиите. срока за представяне е до ноемвриПървоначално публикувано от jimkool