7 часа
6 часа
5 часа
4 часа
3 часа
2 часа
1 час
Не гледам телевизия
Симулкаста е един вид тестов период, нормално е да пускат и спират сигнала докато си оправят проблемите.
Какво стана с News7 - приемате ли го - кабелно или ефирно ?
От снимки виждам че има огромно лого в ярко червен цвят-което е супер дразнещо.
Плюс това, лепнали на екрана и надпис Full HD, сякаш сме слепи.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-03-13 в 16:09.
Абсурдно лого. Огромно и анимирано. Изключително подходящо за природата на селски бек като Бареков. Всичко трябва да има някакви граници, даже и у нас. А този простак определено излиза извън тях. Та... какъвто подставения шеф, такова и логото - простотия безкрай![]()
О, днес е добре. Приема се всичко на 49 канал, а за честота ми изписва 698,002 или 698,003 MHz.
Иначе аз телевизии ермалък ТV и ТV 7 не гледам. Разцъквам еферната в името на спорта!
Иначе в менюто за качество/сила на сигнала има много други означения и символи които не разбирам. Ако има тема моля ме насочете или по-нататък ще питам конкретно.
Лек ден.
Във Варна се приема ефирно на мястото на ббт , логото наистина е прекалено голямо че и анимирано... тъпотия...но макар и на него да пише FullHD телевизора не го разпознава като такъв сигнал, за разлика от BNT1 HD които наистина си личи че е качествен като картина , а и телевизора веднага показва че е HD 1080i 50/60Hz.Какво стана с News7 - приемате ли го - кабелно или ефирно ?
Ясно.... лого като на България Он Еър - голямо, анимирано...дразнещо.
Като символи имаш показване на грешките в битрейта
При Панасоник е важно да е на 0.00Е+00
Когато има проблем със сигнала се появяват стойности и минава в минус /примерно 4.25-25
Bit error rate - Wikipedia, the free encyclopedia
http://www.highfrequencyelectronics....3_Tutorial.pdf
BER Bit Error Rate Tutorial and Definition :: Radio-Electronics.Com
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-03-13 в 16:51.
за какво hd говорим това си е само реклама а качеството е толкова отвратително , че дори на сашо диков репортажите са с по добро качествосъщото каквото беше и на ввт - огромна разлика от бтв .
става въпрос за виваком сат .
News7 в мрежата на Близу върви на мястото на ББТ. ББТ е спряна. Ще съществува ли тя въобще?
До колкото зная ВВТ е News7
Здравейте колеги, намирам няколко цифрови канала, но има само звук и ми изписва "няма видео", някой да има някаква идея? С Панасоник 42s20 съм.
Dvb tmpeg4 тунер пише че е , да не си объркал модела ?
Всичко е ок, благодаря на колегата марти!
Аз съм също с Панасоник и при мен се получи първоначално само звук на програмите.
В меню Настройки има опция добави TV сигнал след което задаваш Dvb-t HD канали и след чекването всичко си идва на мястото.Имай предвид ,че май се връщат фабричните настройки на тв-то.
Какви програми, какво гледане? Втори ден ефира в Бургас няма нищо, НИЩО! Явно спасихме глобата от ЕК за закъсняла цифровизация... Само като си помисля, че след цифровизацията две-три кабеларки ще останат без клиенти!! и си обяснявам реалните събития.
Ще чакаме септември , а дали ще стане май?
септември, но коя година? :d