Вижте резултатите от анкетата: Средно по колко време гледате телевизия на ден?

Гласували
64. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 7 часа

9 14.06%
  • 6 часа

2 3.13%
  • 5 часа

5 7.81%
  • 4 часа

16 25.00%
  • 3 часа

8 12.50%
  • 2 часа

9 14.06%
  • 1 час

8 12.50%
  • Не гледам телевизия

10 15.63%
Отговори на анкетата
Страница 6 от 86 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 1282
Like Tree92Одобрявам

Цифрова ефирна телевизия DVB-T / FAQ - на първа страница, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Цифрова ефирна телевизия DVB-T

Тествах една стайна Hama. Доста прилично се справи, но търся нещо по-компактно. В краен случай и на външна ще кандисам. Но не виждам много смисъл.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте, наближава Световното и понеже някои мачове са в 14:30 т.е. в работно време забелязвам, че от два дена няма стабилен сигнал, даже и в момента. Ще помоля за някаква информация относно прекъсванията от някой който гледа предимно ефирно или има конкретна информация да сподели.

4. Тук е от
    May 2010

на 64ти от няколко часа няма никой

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Взех си една антенка Филипс днес и досега псувам. Ама явно проблема е другаде...

6. Тук е от
    May 2010

На 64 канал все още няма нищо при мен,при вас как е,за световното ли го спряха ?

7. Тук е от
    Jun 2009

Няма, няма и като гледам няма и да има. Не мога да разбера защо се гаврят така тенденциозно, но и претенции никакви не можем да имаме...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2008

Спряха го така ли ? Ако знаят що псувни отнесоха от мое име нямаше въобще да има цифровизация

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от so.dislocated
    На 64 канал все още няма нищо при мен,при вас как е,за световното ли го спряха ?
    Ще го пуснат към 18.00 часа

В София нормална цифрова - не по рано от ноември 2010-та. Цифровизация това лято ще има във Варна И Бъргас и на курортите. Почва се от изток на запад.

Хубавото е ,че разликата между 2-те фази ще е 5 месеца. Така ,ако тръгне Ноември 2010-та - Май 2011-та сме на 2-ра фаза до Декември 2010-та трябва да заработят и 3-те регионални мултиплекса......В задачата обаче се пита кога ще има конкурси за Градски мултиплекс /за програми предназначени за града/ а не за региона.. Има много работи който не са ясни ..За сега СЕМ ще лицензира по 5 програми задължително разспространение и 2 по собствено желание на оператора. Така на един мултиплекс не трябва да има повече от 7 програми .. От БНТ са готови при старта на цифровизацията с БНТ2. Какво ще се излъчва по нея тепърва ше се прави анкета .. а другите 2 програми на БНТ трябва да заработят до 2 години .. Едно е сигурно ,че ще се искат пари за БНТ2 от към програма ,защото като цена на мултиплекса ще е 1:1 с аналоговото разспространение.. А колкото до старта се започва от морето ,защото е по добре да махнат малките телевизии аналогови който не печелят много от реклама в случая с ВАРНА канал 64 който сега предава Телевизия Варна като честота е Национална.

За БНР - 3-тата програма ще е само музика и може да се нарича Орфей

11. TSH
    TSH е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Ще пуснат ли другите канали освен 64?

12. Тук е от
    Jun 2010

Здравейте. Новичък съм и открих този форум в гугъл. Виждам, че тук дискутирате цифрова ефирна телевизия DVB-T. Интересно ми е дали във Велико Търново вече е започнало тестово излъчване?
    Знам, че трябва да се купуват нови приемници за старите телевизори. Също така и желая да си закупя такъв приемник и за компютъра, защото там ми е по-удобно да гледам.
    Откъде може да се закупят въпросните приемници за телевизор, на какъв принцип работят и колко струват (ориентировъчно)? За компютъра предполагам, че трябва да се купува ТВ тунер. В момента имам стар аналогов тунер за компа, най-вероятно не става и трябва да си купя нов? Какъв софтуер се ползва? Аз пазарувам джаджи от един сайт - dealextreme.com, няма грешка, и там намерих доста голямо количество антени и приемници за DVB-T.
    Ето въпросния сайт с продуктите: http://www.dealextreme.com/advsearch.dx/search.dvb
    Ето и предполагаем избор:
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8440
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8339
    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.7656
    Дали може да ми кажете кое мога да си взема, за да съм готов за официалното пускане на цифровата ефирна телевизия?
    Благодаря ви предварително и се извинявам, ако съм задал глупави въпроси.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nitrous
    Здравейте. Новичък съм и открих този форум в гугъл. Виждам, че тук дискутирате цифрова ефирна телевизия DVB-T. Интересно ми е дали във Велико Търново вече е започнало тестово излъчване?
    Не е започнало тестово излъчване. Апаратурата все още не е монтирана.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Ами пуснаха го много яко.. явно някой е дал идея, щото в момента има само БНТ1 и е с мега качество, т.е. супер мазно се гледа. Та, исках да попитам, някой знае ли каква е резолюцията в момента.. 720p ?

16. yuu
    yuu е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Kanal1 [Program 1]
    Codec: MPEG-1/2 Video (mpgv)
    Resolution: 704x576
    Frame rate: 50

може би заради броя кадри.

ползвам VLc player на 818000000 кHz и U3100miniDVBT USB (поддържащ Mpeg4)
    човечетата са някак на чертички докато се движат също както и преди, не го усещам подобрението.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Мда, аз не съм съвсем наясно, най-вероятно резолюцията не е сменена, но някви компресии/кодеци - са. Понеже качеството е очевидно.. да не кажа перфектно. Както беше бТВ преди това. Предполагам са ги махнали щото няма да им стига bandwith със сегашния сигнал.

18. Тук е от
    Jun 2009

Не е заради броя кадри. А заради битрейта около 10 MBit/s е. Затова и няма нищо друго на 64 (то не че трябва въобще да има нещо ама евала на бат` Дино). А иначе Тюркома защо не "тества"е мистика за мен... Сигурно гледат и те световното на 64.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 86 ПърваПърва ... 456781656 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. TV NET - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От citizen във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 3
    Последно: 10-08-17, 18:13
  2. Лаптоп тошиба сателит- L 350 и ефирна цифрова телевизия
    От valiouzana във форум Мобилни устройства
    Отговори: 1
    Последно: 23-12-13, 16:50
  3. Отговори: 3
    Последно: 10-10-13, 16:10
  4. цифрова ефирна телевизия с LG
    От vgst във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 2
    Последно: 29-01-13, 12:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе