@hristoslav2
Не съм много по писането на FAQ, а ти го правиш с толкова старание! Но както знаеш винаги помагам с каквото мога.
svetlio1
Може би нещата не са толкова прости с причината за поведението на телевизора на @hristoslav2. Трудно е да се каже какво точно не харесва - едва ли е просто резолюцията, защото всичко над 720х576 отива към HD. Но като няма вграден сателитен тунер, няма как да му се подаде директно сигнал и да видим какво ще каже. Специално ми е много странно за ServusTV HD. А и би ми било интересно да видя дали ще има разлика в поведението със директен сигнал от източника(например Trace и Luxe 9Е) и това което излиза от нашите мултиплексори.
Като цяло се стремим да предоставим максимално качество и правим само необходимите компромиси.
PS. Ако ти е интересно да имаш наблюдения в/у SatelliteBG и си от София - може да измислим нещо ;-)

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 10Одобрявам
10Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

-обмислям ъпгрейд
 -обмислям ъпгрейд  на ТВ с 46"-50" модел и ще гледам да има всички тунери -тогава може и да тествам услугите на Сателайт БГ ,но гледам доста спорт ,а при тях е много слабо предлагането /особено футбол/.
 на ТВ с 46"-50" модел и ще гледам да има всички тунери -тогава може и да тествам услугите на Сателайт БГ ,но гледам доста спорт ,а при тях е много слабо предлагането /особено футбол/.  

Първоначално публикувано от zlatko
 Първоначално публикувано от zlatko   
  , явно си бяха пренасочили телефона - това беше около месец и се отказа . Сега е абонат на Булсат .
 , явно си бяха пренасочили телефона - това беше около месец и се отказа . Сега е абонат на Булсат .
						 Една оферта на сайта за примерно над 10 абоната от един вход /с колективна антена 1,5м на покрива/- с голяма отстъпка в абонаментната такса. Както знаем, доста от абонатите /особено първите етажи/ нямат видимост към сателитите и си слагат антените където им е угодно....Пуснете и някакви рекламни брошурки по входовете на блоковете. Според мен има хляб в идеята ако цената във вашата оферта падне до тази на Булсатком
 Една оферта на сайта за примерно над 10 абоната от един вход /с колективна антена 1,5м на покрива/- с голяма отстъпка в абонаментната такса. Както знаем, доста от абонатите /особено първите етажи/ нямат видимост към сателитите и си слагат антените където им е угодно....Пуснете и някакви рекламни брошурки по входовете на блоковете. Според мен има хляб в идеята ако цената във вашата оферта падне до тази на Булсатком