Край с Irdeto 2 за HD каналите на Bulsatcom.
Край с Irdeto 2 за HD каналите на Bulsatcom.
Какво става? Спряни окончателно или ...? Казали уж, че IRDETO като кодировка ще бъде поддържане безотказно до януари 2012.
Всичко на 11012, което имаше Ирдето - HD каналите, Travel, MGM, City - вече няма.
Много им здраве най добре е да си исключат и базовата станция.
Здравейте,
Има ли възможност от тунера ZHD 100 да се изведе звука към усилвателя, без той да минава през HDMI кабела?
Доколкото знам ZHD-то имало оптичен изход, ама не си какзал какъв ти е усилвателя. Иначе ако има чинчове Audio може от тях или пък от SCART-aПървоначално публикувано от todd88
Свързал съм тунера ZHD 100 с телевизора си посредством HDMI кабел и с оптичен кабел подавам звук към усилвателя. Желая звука да минава само по оптичния кабел от тунера към усилвателя.
В момента звука минава и през HDMI и през оптиката. Има ли функция да се спре аудиото през HDMI кабела и да се подава само през оптиката?
Натискаш MUTE на тв. и си готов претполагам че ти се получава ехо и при мен е така получава се защото процесора на телевизора обработва по бавно а по оптика влиза дерекно в усилватела.
Какво става със СателайтБГ? Някъде нещо има ли, кога ще стартират официално?
Изчака ми се чакалото вече!
Чакаме 1-ви март....Първоначално публикувано от Gena_bs
http://satinfobox.com/index.php?opti...d=42&Itemid=65
С пожелание към САТЕЛИТ БГ за подобие на пакет от програми в близкото бъдеще!
http://www.lyngsat.com/packages/ntvplus36.html
Чуват се слухове , че СателайтБГ са всъщност Булсатком , има ли нещо вярно?
Замяна на приемници с кодировка Griffin, и кодировка IRDETO
Уважаеми клиенти!
Поради подобряване качеството на услугите и разширяване на предлаганите пакети от телевизионни програми , стартира кампания за замяна на приемници с кодировка Griffin, и кодировка IRDETO с нови, със система за кодиране Bulcrypt.
Номерата на приемниците, подлежащи на подмяна са от сериите:
- GC01Sxxxxxx;
- 00000xxxxxx;
- 000000xxxxx.
Моделът на приемниците подлежащи на подмяна са :
DL-STB-S100
DL-STB-S200
DL-STB-S1000
Моделът е указан отзад на пластмасовата или металната кутия на приемника.
Замяната се извършва безплатно!
За повече информация и подмяна се обръщайте към офисите на Булсатком в цялата страна.
НеПървоначално публикувано от buki1
То и това остана и ше втасаме.