@момчил
Млъквам за близу :-)
Ще ми се да видя същата активност по въпроси свъразни с технически неща около нет1 и конкретни въпроси около тях.
Мерси все пак...
@момчил
Млъквам за близу :-)
Ще ми се да видя същата активност по въпроси свъразни с технически неща около нет1 и конкретни въпроси около тях.
Мерси все пак...
@ момчил
Уважавам работата на модераторите и денонощното висене и мониторинг, не искам да се карам или споря.
Не искам и да имам последната дума в безсмислен спор.
Факт е, че често хора влизат тук, които нямат инженерни познания по темата ТВ, и често не получават отговор на конкретни въпроси, дори елементарни, за сметка на това пък е пълно с препратки към други оператори и решения. Едва ли това помага...
Ок спирам, вече обещах.
ПС: отговарям на въпроса ти, не знам дали има долби дигитал.
Убеден съм, че за разлика от теб, 90% от ползвателите на една услуга се интересуват от алтернативите й.
Не знам защо си останал с впечатление, че не се обсъждат конкретики за НЕТ 1 в темата, а само се дават сравнения с други оператори. Пак отбелязвам, според мен сравненията са само и единствено в помощ на правилния избор, но последните 4 страници, с изключение на последните постове се обсъжда конкретно и единствено скоростта на нета при този оператор. Какво очакваш да има освен обсъждане??? Сълюшън как да се повиши скоростта, различен от констатацията - за толкова пари, толкова??? Как да стане...
Това, че има предимно критики е напълно нормално. Критиките произлизат точно от обсъждането на конкретни проблеми.
И... извинявай, при обсъждането на плюсове и минуси на даден оператор, няма жизнена необходимост всички, които се включват в дискусията да са с инженерни познания... Мнението на клиент винаги е добре дошло, независимо от техническата му ерудиция.
Много често напоследък в обсъжданията на оператори се промъкват мнения, че част от изказаното е рекламна кампания на един или друг конкурент. Няма как да дадем 100% гаранция, че това не е така - това е форум и е анонимен, но гарантирам, че единствената цел на модератори и администратори е да се трупа полезна информация и никой от нас не е обвързан с даден оператор. Ако някое от мненията ни звучи по подобен начин, то е защото вярваме, че е така, а не защото някой ни стимулира да вярваме, че е така!
Kod, аз идвам от тези алтернативи към тази услуга.
Но сега по темата:
Имам конкретен въпрос:
Операторите слагат често галваничен разделител (Isolator CS1001) на коаксиалния кабел в кутията извън жилището, който, би трябвало да служи за "спиране" на обратен ток, ако някой от телевизорите "връща" ток по кабела. (Ползвам обяснението и терминологията на техниците от кабеларките, така както я чух).
НО: Тези филтри дават често проблеми при сигнала, например след ресканиране при цифровата телевизия. Проблемът се проявява в липсващи или празни канали. Това се доказа вече на практика при няколко потребителя. След смяната на филтера или (ако наскоро е сменен) след "reseat" - често проблемът изчезва, всички канали се откриват и запаметяват нормално и така остава докато не се направи следващ рескан.
Въпросът ми е:
Може ли някой да ми каже, има ли някакъв риск, ако се премахне този разделител, ако да, какъв?
Този пост е редактиран от ockac23; 11-02-14 в 20:48.
Не успявам да намеря каква е системата на кодиране. Имам САМ модул от лилавите. Дали мога да го ползвам?
И знае ли някой кога ще се появи тук БНТ HD?
Този пост е редактиран от Yasen6275; 11-02-14 в 10:06.
А много ли ти е трудно да се обадиш на 0700 35 035 и да попиташ защо обявения канал го няма?
г-н Бочаров!
Отговарям вместо теб...
Звука не е DD 5,1 а стерео.
БНТ са наели линия (FEED) канал (на живо от Сочи), който предава с 30Mbit/s и 6 канално аудио, което се доставя по единично. А на Сан Стефано се енкодира в AC-3 448kbps и се праща само на Близуу, а другия канал предава 320Kbps L+R (стерео) какъвто получават всички останали кабелни оператори..
Дават ти модул и карта безплатно като пускаш HBO, за срока на договора. Поне при мен бе така преди коледа и само преподписах пакета с такъв вкл. HBO . Сега виждам в сайта им че има и нещо като лизинг на модуда заедно с таксата. Най добре се допитай директно на каса или по телефона . Системата на кодиране е Conax