Страница 28 от 102 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1516
Like Tree349Одобрявам

Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Отговор: Net 1 - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Тогава беше същото.Имаше някакъв нет.
    А ceckin няма как да не е служител на НЕТ1.Просто няма как.От километър личи.Няма да е зле писанията му тук да ги вкарат в договора.Потребителят е длъжен да може да диагностицира комуникационните проблеми на НЕТ1, да поддържа голям ресурс от бекъп линии/сървъри/впн-и и при нужда да ги ползва.Ама как не сме се сетили да си ползваме ВПН-а от Румъния бееее, тоя народ за нищо не става.Неграмотен ти казвам.
    А пък и поддръжка ни предоставили за тея 30 лв, престааааш ли си.....
    Хахах
    Аз писах и предупредих евентуални бъдещи ползватели.Всеки си има глава на раменете.Всеки си има изисквания.

П.П Айпито беше друго, защото нямах никакъв нет от НЕТ1 в този момент.Все още, за съжаление, съм към НЕТ1.Добре, че е 3г интернета, че тоя по оптиката....)))))Развесели ме цецкин, определено.Готини сте бееее, вий там в НЕТ1
    Този пост е редактиран от mitkoa; 02-02-14 в 23:51.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Изцяло подкрепям. Не знам защо разговора зави към гарантирани скорости на международни канали и едва ли не нарушаване на договори...
    Да се оплачеш, че линията е изцяло паднала, ок, понятно е, но... да искаш непрекъснат например 30 Mbps международен канал, защото някъде пишело, че скоростта може да е до 30 Mbps и да ревеш, когато в даден момент не е 30, а 2 или 4... това е несериозно.
    Несериозно ли?
    Несериозно е не когато "ревеш", че нямаш 30 Mbps до САЩ, а когато ти оферират 30 Mbps,при положение, че никога и при никакви условия не можеш да достигнеш повече от 5.
    Несериозно е да се толерира некоректната реклама с мотива "...за толкова пари как не те е срам да искаш повече", "то за какво ти е повече, и без това филмите си ги теглиш от България" и др. подобни дивотии.

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от yotce Виж публикацията
    Несериозно ли?
    Несериозно е не когато "ревеш", че нямаш 30 Mbps до САЩ, а когато ти оферират 30 Mbps,при положение, че никога и при никакви условия не можеш да достигнеш повече от 5.
    Несериозно е да се толерира некоректната реклама с мотива "...за толкова пари как не те е срам да искаш повече", "то за какво ти е повече, и без това филмите си ги теглиш от България" и др. подобни дивотии.
    Такова понятие като никога и при никакви условия няма..
    Несериозно би било да оферираш скорост ДО 30 мегабита, единствено ако общата ти свързаност навън е по-малка от 30 мегабита. Ако е толкова или повече - някога, при някакви условия можеш да ги постигнеш
    Иначе, всеки има право на мнение. Моето е:
    Не съм в бранша, но предполагам, че некоректната реклама е неизбежна и се налага поради ниска култура на потребителя, който не знае за какво му е десетки мегабитов канал до чужбина и колко наистина струва той, но е чул Пенчо от съседния блок да се хвали, че на спийдтеста има 50 мегабита и е решил, че и той трябва да има толкова
    Това нещо е за ползване бе хора... Трябва стабилна връзка, без аварии и прекъсвания с прилична скорост. А не линия като за дейта център до апартамента.

5. Тук е от
    Oct 2007

Г-н код,
    Ниската култура на потребителя в България не се състои в това да иска невъзможни неща, а в това все да мисли за печалбата на фирмите и ценообразуването им, да упреква себе си или другите потребители, а не продавачите.Ние сме свикнали да ни мачкат и сме си ок като се случва0.

Изключвам палячовци като г-н Иванов, хора като него са само за съжаление.Търсел си бил правата.И като получи някакъв бонус се спука да пуска хвалебствени постове по форуми и фейсбук, многократно, за няколко дни.Такива пък дребни душици са за съжаление.

Имаш действащо наказание за директна обида към събеседник и вместо да си вземеш бележка, отново се изказваш в стил, нетолериран в този форум!
    Моля, спазвай любезния тон и уважавай другите участници във форума!

mod edit

Щом за Вас през 2014 год, при оферирани и платени 45 мбита международен интернет, е нормално в неделя вечер да не мога да проведа скайп разговор без прекъсвания.Щом виждайки Вашите нужди, Вие директно ги слагате като средните нужди, на средния потребител или най-малкото казвате какви трябва да са, аз не виждам какво мога да обсъждам с Вас.Редактирате си/допълвате си и мнението през час.Просто ми е любопитно, свързаха ли се с Вас с намерение да рекламират?Аз нещата няма да ги оставя така, ще напиша какво реално ползвам по всякакви форуми.Ще се обърна и към КЗП.
    А тук спирам да пиша, прекалено много защитници на фирмата, колко струвал канал...Пенчо....30 лв съпорт, ниска култура...уфххххх.....доколкото се заинтересовани/незаинтересовани не знам, но колкото е виновна фирмата предлагайки подобна услуга, толкова и Вие като потребители, хултурни такива.
    Всичко хубаво.

6. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ниската култура е факт.
    Не може да се отрече, че ти си недоволен млад човек, от фирмата не си доволен, от мен като събеседник не си, от други на различно от твоето мнение пак не си, към форума също имаше куп забележки преди месец, два
    Труден живот живееш...
    По отношение на спама кой с кого се е свързал за реклама: Опитай се да ограничиш мнителността си - това, че някой не споделя очакванията ти по никакъв начин не означава, че има финансов или друг интерес да ти противоречи, просто не е съгласен с теб.
    В едно съм напълно съгласен с теб - няма какво да обсъждаме, докато си на мнение, че са ти били оферирани и ти си платил за 45 Mbps международен интернет...

Ще помоля всички в последващите постове да се придържат към темата - обсъждане на услугите на НЕТ 1.
    В последните постове наблегнахме на спама, в това число и аз , но нека спрем с него дотук.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от ceckin Виж публикацията
    ...
    Явно сме на едно мнение с теб, но нещо не се разбрахме първоначално, за което явна вина имам и аз. Моля да ме извиниш ако съм те засегнал! Виждам, че си коректен човек, уважавам такива хора.

Във връзка с написаното от теб както и мнението на колегата KOD, пак казвам, хората откровено казано НЕ РАЗБИРАТ, за да не кажа, че са неграмотни. Колко от потребителите осмислят израза "достижима, но не гарантирана скорост"? Ами съотношението вътрешен, външен канал? Колко от потребителите си правят труда да си изчетат договорите и общите условия към тях? И това не е само за услуги като интернет и телевизия, но и за мобилните телефони, кредити, лизинги и т.н. Чукча не читател, той писател! Първо подписва, после реве. Знаете ли колко хора пищят, че торенти от топа му се свалят с ниска скорост. На място се оказва, че човека ползва лаптоп с безжичен рутер за 30-40 лв. и максимума е 1-2 МВ/сек. В момента в който го сложиш на кабел, интернета полита. Как да му обясниш, че безжичния интернет с този рутер, през две стени няма как да е със скоростта на този по кабел и затова доставчика, който и да е той няма вина. Да не говорим за потребителите с няколко антивируса, за браузъри пълни с десетки допълнения и така до безкрай и после нетЯ бавен. Мога още да пиша, но няма смисъл. От всеки потребител зависи да придобие една прилична компютърна култура. Не става въпрос да разбира от мрежи и прочие, просто да е наясно, че не всичко което е шарено трябва да се щрака.

Конкретно по темата, вчера загледах новият канал Moviestar, ДОБРЕЕЕЕ!!! Много добре! Браво! Чудесно ново попълнение!

ockac23 - при мен ги има, даже вчера гледах и мач по Nova sportHD. Опитай ръчно да сканираш, честотaтa за Nova sportHD e 618, Ring HD - 298, Pro 7 -714.
    bubynka одобрява това.

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от wrathchild Виж публикацията
    Конкретно по темата, вчера загледах новият канал Moviestar, ДОБРЕЕЕЕ!!! Много добре! Браво! Чудесно ново попълнение!
    Добре е, защото е нов за теб...
    Имам го от месеци, въртят се 15 филма след някоя друга седмица и н-тото засичане на Пришълецът ще ти стане досаден. А за отвратителната му автореклама нямам думи..

10. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

EPG-то на БНТ HD работи ли ви през вградените тунери, че при мене нищо не показва?

11. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Добре е, защото е нов за теб...
    Имам го от месеци, въртят се 15 филма след някоя друга седмица и н-тото засичане на Пришълецът ще ти стане досаден. А за отвратителната му автореклама нямам думи..
    Нали Тези канали са така, но няма как. Хареса ми как са си направили EPG-то, много информация, добре структурирана и т.н.

Цитат Първоначално публикувано от Bivola Виж публикацията
    EPG-то на БНТ HD работи ли ви през вградените тунери, че при мене нищо не показва?
    И при мен няма нищо.

03.02.2014 18:26 - вече има EPG, всичко е наред!
    Този пост е редактиран от wrathchild; 03-02-14 в 19:27.

12. Тук е от
    Jun 2012

Помолих без офтопик повече!
    Коментирай услугите на НЕТ 1, а не какъв трудов договор имаш в тази тема.

kod

13. Member
    Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от Bivola Виж публикацията
    На мен ми работи.

14.  

15. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009

Мдаа, и при мене вече EPG-то проработи

16. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Amigos, имам следния проблем:

След ресканирането на 31.01 ми се губят 3 HD kanala

97: BTV action HD
    98: Ring HD
    100: Nova sport HD

Ресканирането намира 123 канала като последните 8 са тези кодираните. Погледнато отзад напред (т.е. от 123 към 1 канал) всичко е наред до момента в който трябва да дойде канал 100 (Nova sport HD), от там надолу липсват гореспоменатите три канала. И надолу разбира се поредицата си променя номерата.

Каква може да е причината. Звънях на съпорта, те сравниха настройките за
    Network ID: 0001
    Frequency: 730000 kHz
    Modulation: 64 QAM
    Symbol Rate: 6900 kS/s
    Държава: Финландия (от съпорта казаха, че така трябва иначе ако сложиш БГ като държава и подрежда каналите в странен ред)

Всичко при мен е наред според горните изисквания. Но проблемът остава.....

Някакви идеи?

ПС: забравих да кажа, че не ползвам външен цифров тунер, а този вградения в телевизора. ТВ-то е Сони Бравия sony KDL-32V4500
    Този пост е редактиран от ockac23; 05-02-14 в 00:03.

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Ако програмите са 123 потърси си каналите , има ги , но са разместени. При мен btv action HD беше разместен , за другите не помня

18. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Ако програмите са 123 потърси си каналите , има ги , но са разместени. При мен btv action HD беше разместен , за другите не помня
    Мислиш ли, че щях да пусна този пост, ако не бях потърсил поне 50 пъти?

ПС: между другото межди 112 и 115 се появява дупка от 2 канала, ще погледна утре. Сега забелязах. Прескача от 112 директно на 115.
    Този пост е редактиран от ockac23; 05-02-14 в 01:02.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 102 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  2. М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1107
    Последно: 18-07-22, 17:57
  3. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  4. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе