Въведат ли кам-модул и кодирани канали, това е стъпка в посока близу и от там, загуба на основния си привлекателен момент = некодирана тв и общ пакет за всички потребители.
Не го ли разбират това, в което се съмнявам, те са обречени..
Това неминуемо означава такси за допълнителен телевизор.От 2г. чакам НЕТ 1 да си "развият" мрежата в моя квартал за да не разчитам само на Близу и кварталния ЛАН ама май няма да ги дочакам.Ще си пусна от месния ЛАН Булсатком по кабела.
Добре де, кой и къде е казал, че ще кодират ВСИЧКИ канали? Защо е тоя вой? Айде по-спокойно! Пак казвам, ще ми се да вярвам, че не са толкова тъпи за да го направят. Така както го правят сега, кодирането ще е за пакети, сега HBO, след време може би и други. Ако се полакомят да тръгнат по пътя на лилавото нас*ано нещо, са мъртъвци. Нека си кодират пакетите и да развиват "свободната" си цифрова услуга. Така всички ще са доволни и баровците дето искат яки, но платени канали и обикновените хора на които подобни екстри не им трябват.
Я виж. Покритие | Net1 | We make it better! където са баш баровците дали има покритие.Тази карта не е актуализилана,значи не се работи поне от година.Или иначе казано да си копаме в лехичката и да си цоцаме това което сме си заградили,щото ако погледнеме в съседната лехичка требе да хвърлим некой лев инвестиция за да копаме и там.
Имай предвид, че те са от малкото фирми, които не се продадоха на големите вълци като ментел и т.н. Финансовото им състояние е добро, но може би засега нямат такъв излишък за огромни инвестиции.
Еми не са изплували още. Те стартираха с голям кредит доколкото си спомням от ПИБ.
- - - - - - - - - -
Някой има ли идея как може да се постигне нареждане на цифровите канали в реда в който са показани на сайта им, без да се налага ръчно канал по канал?
Този пост е редактиран от ockac23; 03-09-13 в 15:46.
Ще трябва да пуснат като близалките това
И не мисля че некой може да ми подреди каналите както аз искам няма по голямо удобство ТИ да си подреждаш каналите .LCN е активно вече и в София. Препоръчвам на всички клиенти на blizoo с CA модули да пресканират. Каналите ще се подредят, така както са в основната програмна схема. Край вече на това досадно азбучно подреждане.
Тези които визираш са в друга лига. Бас ловя, че тея не знаят за съществуването на кабелни и сателитни оператори. Под "баровци" разбирам селски пръчки с претенции, врещящи като вдовици за ..й. Доскоро оспамваха темата за кирливите HBO. Сега като им ги предлагат, ПА лошо, ОТИ видиш ли значи, "баровецО" сака да глеАА ама да не плаща! Е няма такъв филм, сладки мои! Искате да сте готини, добре, но си носете портмонетата. Ще ми е страшно забавно ако имаше как да се разбере, колко от ревящите за НВО ще се бръкнат да го гледат. Аз лично не се срамувам да кажа, че не съм "баровец" и пари за НВО няма да дам, бих платил с кеф до 3 лв на месец за канал излъчващ Ф1 в HD без реклами и да предава и тренировките в петък, но повече от тези 3 лв не бих дал.
Днес посетих офис на НЕТ1 и оттам ми казаха, че допълнителната такса за НВО и НВО Comedy ще е 7,90 на месец, а смятат да предложат и пакет, който ще ги включва на по-висока цена от сегашните. Датата, на която ги пускат е 9-ти септември - казаха ми да изчакам дотогава за повече информация. Явно, че цифрата от 3 лв. която се споменаваше не е точна.
+1 и аз минах през офиса за да преподпиша договора и казаха да изчакам заради НВО-то цена 7.90 който, иска. с карта или модул към тв
Ей това HBO ! Какво толкова ще гледата по него ? От 4 год. го имам и почти не съм гледал нещо интересно , което да не мога да си дръпна от нета с прилично качество , но това си е мое мнение .
Малко странно е, че няколко дни преди старта на услугата, нито се рекламира, нито може да се абонираш... Изобщо, нищо.