Офертата на blizoo е доста добра и ако наистина е за 18 месеца, нe виждам причина да се откажеш от тях.
Качеството на каналите им е много добро, а основното им предимство е в HD пакета, което не е малко.
Офертата на blizoo е доста добра и ако наистина е за 18 месеца, нe виждам причина да се откажеш от тях.
Качеството на каналите им е много добро, а основното им предимство е в HD пакета, което не е малко.
Абсурд.
Не бих повярвал, че офертата е за целия срок на договора. Спестена е част от истината помоему, по-точно, не спестена, а вниманието професионално е отклонено в друга посока.
И аз съм чувал от приятели, че са доста упорити в опитите си да задържат стари клиенти, при което предлагат доста изгодни оферти, които обикновено не присъстват в официалния им списък.
На твое място отивам в техен офис и ЧЕТА ВСИЧКО, което е написано на хартийката наречена договор и приложението към него наречено общи условия. По телефона договор с подобни нереални условия не бих сключил. Ако са сериозни ще ти дадат офертата в техен офис, ако клаузите разписани там са такива каквито казваш, няма какво да му мислиш, особено след като си доволен от услугата.
Аз например преподписвам по телефона с НЕТ 1 защото им имам доверие и съм доволен от комбинацията качество-цена-подръжка.
От офиса нищо не могат да му кажат - те само разпечатват договора който е уговорен по телефона с представител от отдела за задържане на клиенти . Наистина си смъкват гащите до коленете щом ги натиснеш - аз също карам по тая система Дори накрая ги принуждавам договора да ми е за 12 месеца - не рискувам повече . Но при нас е друга бирата - близу е монопол , другите оператори са зле .
Вкъщи имам и един аналогов телевизор и гледам, че доста канали от цифровия пакет не излизат там. Колко са точно те?
А някой знае ли какво стана с онези Android таблети, дето ги продаваха в магазините на НЕТ1 много изгодно? Има ли ги още?
Всички правят опити да задържат досегашните си клиенти. А НЕТ1 предлагат и една предплатена услуга - плащаш си за шест месеца напред някаква сума и си ползваш нет и телевизия. Не знам някой друг да има такава оферта.
Много ми е странно, хора които имат по 1-2 мнения как се изказват. Да не са задължили служителите да се регистрират и да пишат положителни мнения.
Хаха, Спуунчо, има до известна степен логика в поста ти. В моя случай следя форума от години, имах рег, но си забравих пороли и ,т,н. Та може да си сигурен не е такъв казуса с мен. Виж за госпожичките горе, не знам, те да кажат: )) . А и мисля, че като върнеш страница, две и прочетеш диалога ми с wrathchild, можеш да си направиш извода, че коментирам от една изходна позиция и само една = като клиент : ) )
Иначе е добре да има активност, но с по-съдържателни коментари и анализи, въпроси и т,н.
Другото, което е доколкото съм запознат Net1 нямат покритие в цяла София, и все си мисля, че горе=долу където каквото като мрежа е изградено доста голям процент си е запълнено с клиенти. Може и да бъркам. Така че не вярвам служителките да са натоварени с това. Ако ли пък да, екстра, ще си комуникиркаме. Обаче, да вземат да се представят, кой кой е, ако е.
Някой знае ли какво стана с чат съпорта на официалния сайт на нет1?
Проблемът с изоставането на звука е решен. Сменихме два пъти приемниците. От вчера сме с трети поред, на бг фирмата екском - работи много добре.
Много сме доволни от обслужването на НЕТ1, докато не решихме проблемите, не мирясаха. Имам поне 10 обаждания от тях, доста са внимателни.
Евала dmodev, радвам се. В моя бизнес и аз съм така. Не мирясвам докато всичко не е ок и всички не са доволни според това, което заслужават.
Това за чата, спомням си преди години имаше, но все не е работил, или аз поне не съм го ползвал, забравил съм...но то от доста време май го няма.
Някога така беше и при Мегалан... ех какви времена бяха В тази връзка и аз да се "поФалям", имах грижа с нета преди седмица-две, звъннах на НЕТ 1 към 21:30 часа, но мислех да лягам и се отказах да чакам, за мое учудване върнаха обаждането след 5 минути, провериха хората, видяха, че има загуби. Дошли сутринта на другият ден да си видят техните чаркове, обадиха се, че всичко при тях е ОК и проблема е при мен, разбрахме се да минат в събота. Обаче мен нещо ме човърка, сетих се, че имам предпазител на кабела на SONO, преди време брах ядове пак с тяхна джаджа, само че за кабелната ТВ. Махнах тая защита и пуснах сутринта пинг към гуглето и дира. Прибирам се вечерта и какво да видя, нито един загубен пакет, нищо, за близо 12 часа!!! Нямаше помен от проблема. Звъннах на НЕТ 1 да им кажа, че всичко е ОК, да не разкарват момчетата си за тоя дето духа. Извода, никакви защити повече. Имах отлично мнение за Соно, но вече почвам да се замислям, разклонителите им са бетон, но тия кутийки за лан и кабелната нещо...
НЕТ 1 обаче ми "скриха шапката" със съпорта си, за пръв път от както съм им абонат ги ползвам така активно за проблем и съм меко казано очарован! Така се прави добра услуга, а по-добра реклама от доволен клиент никой не е измислил. Покрай мен вече 5-6 човека минаха към тях, всички от доволни по-доволни. Дано да продължават все така!