И ти ли си в Младост? Звънял съм и ония ми казват, че сега вече имало ток, а защо през нощта е нямало не знаели. Звънял съм и в 2-3 часа през нощта, но тогава слушаш музика. Заради тях почти не ми останаха контакти без пик предпазители. Пускат тока за малко и после пак спират. Нощем понякога няма ток близо час. Трябвало е да ставам да гася ЮПС за да не полудея...
А нашите нови "чорбаджии" са сложили някакъв канал HGTV вместо Discover Science и един турбо сръбски канал.
Не знам за вас, но аз съм оставил към 20 канала, другото съм го изключил и това като грейна с някакви пищни сръбкини, малко ме изуми.
Колкото до кабелната, освен ние, А1 (Близооо) и TVNet други не останаха. Всичко живо се мъчи с IPTV-то
За т'ва, докато се ядва ще гледам, ако стане нетърпимо, кой от де е.
То сега стана така, че никъде не пише кои канали на кои честоти и т.н. Ще се разчита на нашаго брата потребителя (потърпевшия). Кой забележи нещо да пише...
Здравейте, след "поглъщането" на Нет1 от Виваком ми прави впечатление, че от около месец скоростта на интернета се е покачила с малко, но от сърце и при план 75 тия ми пускат до около 80 доун и до 90 ъп и това през wifi ,а не по кабел. Рутера е шаоми ах3600 глобална версия, при вас така ли е.
Втория въпрос е малко по-сложен: тъй като си останах на безсрочен договор от преди около 3 години, дали тия гадове - новите собственици ще започнат да ни гонят да преподписваме на "по-добри" условия, въпреки тиражираните ангажименти за запазване на всичко по старо му на абонатите на Нет1?
Поздрави!!!
Момци, днес активирах безплатната ЕON Smart TV приложението. С една дума - ужасТ! Много по-лошо качество от кабелната телевизия. Присъствие на блър и голямо шумопотискане. Пускам Eurosport 4K, който зеленее. Сбъркани цветове. Огромен лаг при преминаване от един канал на друг. Веднъж работят,два - не. Толкова от тези! Спрат ли кабелната, им казвам чао.
Този пост е редактиран от brotzki; 14-10-21 в 22:24.
Ми, то и на А1 Xplore TV е същата дри*ня...
Което не ме изненадва, защото очаквах зверски транскодинг.
Та... Нема смисъл.
Има IPTV-та с 12000+ канала за 10 лв месечно...
При мен EON картината е същата като при кабелната...тоест СУПЕР. Свързано е с Wi-Fi. .Засега няма прекъсвания и всичко е ОК.Но аз и не го ползвам много(беше удобство да гледам пак мача на Уайлдър с Фюри)Причината...всичко става много бавно.Трябва да натисна 5-6 и повече бутона за да намеря канала който ме интересува.Докато има кабелна си оставам на нея.
Не знаех че има Eurosport 4K. Сега пробвах и за картината си прав,през EON приложението картината зеленее(пробвах на три телевизора)Абе грозна работа.
Жалко че го няма Eurosport 4K и на кабелната
Има разликa. Твърде агресивно шумопотискане, което не можеш да изключиш от приложението. Замазването се прилага върху всичко в образа.
Гледаш какво ти пуснат
Този ЕОН трябва да е безплатен към всеки план или символично 1лв в базовата си версия за 24 месеца договор.
Коаксиал
ЕОН приложение
Коаксиал
ЕОН приложение
Този пост е редактиран от brotzki; 16-10-21 в 10:43.
Бях предплатих телевизия и интернет към Нет 1 за месец октомври включително.
Получих първата фактура от Виваком с отчетен период 01.10.2021 - 31.10.2021 и срок на плащане 6.12.2021.
Нали вече съм предплатил октомври месец? Защо отново трябва да го платя?
Как я получи, на мейла или на sms
Или имаш някаква регистрация на виваком