Не знам за вас, но аз от 2 години и нещо си ползвам Time Shift за каналите които позволяват ...като Нова и Нова Филм са ми любими за екстрата.
Не знам за вас, но аз от 2 години и нещо си ползвам Time Shift за каналите които позволяват ...като Нова и Нова Филм са ми любими за екстрата.
Момчета, за всеки влак си има пътници, едни предпочитат простотата и надеждността на добрия стар RG 6, а други иновациите на Cat 6.
Но не това е проблема, лошото, е че ако предположенията ни се окажат факт, го отнасят и едните и другите. Питате се защо?
Защото един играч по-малко на пазара е само в полза на монополите, не е тайна, че сумати народ отпраши от Близалките, Булшит и Ментел в посока НЕТ 1. Единствената причина това да е само в София, е че НЕТ 1 оперира само тук Ако НЕТ 1 падне, НЯМА друг! СКК е с относително малко покритие и не е конкурентна. Другите са още по-малки и на практика все едно ги няма. Единствения независим голям играч в София е НЕТ 1, падне ли той, всички горим.
НЕТ1 още от самото начало са проект стартиран от с финанси около групата на Глобул. Това,че не го знаете си е ваш проблем
Иначе ще се радвам да се самосъсипе този измислен доставчик най-накрая.
Нещо като обръчи от фирми ? Кока Кола и тя ли е там ? Щот е гръцка ....сещам се и за няколко мол-а в София. Тва Глобул е яката работа
Факт е, че градските легенди свързват НЕТ1 с Глобул още от самото и появяване на сцената. Защо - нямам представа, но тези слухове винаги ги е имало. С времето позатихнаха, но сега, поради липсата на информация, е момента да възкръснат
Хората имат въображение и обичат да навързват разни невъзможности
Като са толкова свързани с Глобул, защо мобилния интернет е през Виваком.
Oaкването продължава! Кво стаа, не можем май да подържаме програмната схема!
Уважаеми клиенти, от днес, 14.10, телевизионният канал за възрастни Brazzers няма да бъде част от програмната схема на НЕТ1, поради изтекъл договор и продължаващи преговори с праводържателя на канала.
Каналът за възрастни Platinum TV ще замени Brazzers до успешното приключване на преговорите. НЕТ1 се извинява на своите абонати за причиненото неудобство. Надяваме се на бързо уреждане на договорните оношения с праводържателя и скорошно въстановяване излъчването на Brazzers.
Три спрени програми този месец... Не е добре. Явно отиват към фалит или продажба, което за клиентите е същото.
Абе то и лилавото космато нещо сумати време нямаше дискаваръ и булшита нямаше турските телевизии, ама още не са фалирали... Честно казано съм благодарен на НЕТ 1, че спряха двата чалга канала, остава да спрат и пОРнета ТВ и съм готов да им плащам петачка отгоре, ако на тяхно място ми пуснат ЦДФ култура или пък Керанг ) ех мечатиии...
Както се вижда от справката в Публичния регистър, парите са от ПИБ в голямата си част. А спекулациите за това че е кръг на GloBul се дължът на това, че Едноличния управител, преди да основе NET1 е бил директор в Global Net Solutions, които са основен партньор на GloBul, но всичко свършва там!
Според мен тези промени в ОУ и въобще целия този шум просто означават придобиване на заложеното предприятие от банката кредитор поради неизпълнение на условията на договора, а тя как ще го намести е въпрос на пазарлъци на високо равнище
Здравейте,
Мисля да се прехвърля на Net1 от Мегалан заради по-добрите условия на Net1. Някой може ли да каже услугите им в района на Банишора как са.
Дали има някъде списък кои канали от програмната схема на Net1 са преведени на български. Интересувам се по-конкретно от научно-популярните.
Благодаря предварително
Discovery Sc и C&I имат непреведени предавания, но мисля, че причината не е в Нет.1
Останалите са изцяло преведени - дублаж или субтитри.
Да разбирам , че всички хисторита , дискавъри.national geo и wild hd са на български. А как е мрежата в Банишора , знае ли някой