Толкова е прекрасна, че няма вечер, в която да няма проблем. Онази вечер Automotor и не знам си какво нямаше сигнал. От снощи няма тв1000. Звъня им на онези, а те включват секретар. Прекупвачи на евтин сигнал от Була ,а няма кой да им рестартира допотопната техника, дето я местеха някалко месеца по съмнителни места........
Колега, не съм сисадмин, аз съм си един най-обикновен домашен потребител. Написаното от мен е по повод най-често срещаните изцепки от страна на ЗКУ за които са им виновни всички други, но не и те самите. Абсолютно си прав за усмихнатите консултанти, звездите от небОто и т.н., но моля те кажи къде не е така. Всеки гледа да ти вземе парите (е тук има и малки изключения, но...), не става дума само за сферата на телекомуникациите, навсякъде е така. Красиви опаковки, а вътре нещо което и за кофата за боклук не става.
Пак казвам, четенето му е майката. Четеш, питаш, проучваш и чак тогава търчиш да сложиш автографа.
Ти вероятно цъкаш всички канали, аз от стотината програми, съм оставил да "гледам" постоянно около двадесетина. Думата гледам е в кавички, защото пускам ТВ евентуално вечер, за час и когато има Ф1. При тези мои ползУвания досега ядове не съм имал. Пак казвам на 32" старичък ТВ сигнала е супер. Не съм от хората ползващи ТВ за фонов шум, нито пък се будя и лягам с дистанционното. Покрай световното се размазах от гледане, т.е. гледах като за световно и всичко си беше наред, ХД кърти миФки! Аз доволен ! Относно сигнала от заралии, от това което съм чел знам, че самите ТВ имат договори с паниците да се разпространяват чрез тях, сега доколко това е актуално към момента не знам. Виждал съм как работи булшита и за мен НЕТ 1 са в друго измерение, дори близалките за които мнозина твърдят, че са върха на сладоледа, според мен не са нищо особено като качество, може би имат някакви други екстри, не знам.
Ако ти си с някакъв ултра-мега-супер ТВ и очакваш 4К, вероятно си разочарован, но за моите критерии НЕТ 1 са си супер. Надявам се да си запазят качеството на услугите и занапред.
И нека не забравяме, че за съдържанието на даден канал отговорността е на самият канал, НЕТ 1 са само доставчик. Това го пиша по повод на това, че често хората казват нещо от сорта, че еди кой си филм бил с лошо качество въпреки, че канала бил HD и обвиняват затова своя доставчик. Вината в случая си е изцяло на ТВ канала, повечето родни, а и не само родни ХД канали трудно пълнят 24 програма с материали в ХД качество, затова понякога гледаме мазало.
На НЕТ1 съм от скоро и ме интересува дали мога да си подредя каналите. Без доп. приемник съм, използва се вградения приемник на телевизора.
Какво общо има доставчикът с това дали можеш да си подредиш каналите на телевизора, ако не ползваш външен приемник?
можеш даже и ако си с външен приемник. кеф ти български-НД, кеф ти музикални, спортни и т.н.
п.с. от както смениха приемника, проблеми няма.
поздрави!
Някой наблюдава ли проблеми с международният канал? Напоследък забелязах, че международният канал е изключително непостоянен от страна на скорости и май утесняха 10Gbps през BIX-а. Някой близък до нет1 да сподели дали ще има разширения на трасетата?
Този пост е редактиран от ceckin; 30-08-14 в 16:05.
Информация за нови HD канали да се е появила?
Мрънкала колкото искаш. Всяко мрънкало иска целия свят, ама ако може без пари! Типичено за българския манталитет. Както и да е......
Нет 1 си остава според мен абсолютния runner и номер1 за София! Съотношението цена/услуга няма сравнение досега в София.
Поздрав!
Когато дадена стока/услуга не ми харесва, просто не я купувам/ползУвам. Просто е! На конкурентен пазар като този на телекомуникациите, не виждам причина човек да се "мъчи" с "занемареното" обслужване на НЕТ 1. Къде "по-добре" ще бъде "обслужен" от лилавото нещо, бибаком, ментел, булшит и т.н. Вярно, че като сложиш паницата на балкона, ще стискаш палци да няма облаци и да не вали, а то пък за зла участ напоследък все вали... затова пък бибаком и ментел предлагат ITPV. Оптика до дома, шукарийки разни, демек кеф! Е малко спира ТВ, баш га не трябва, обикновено в т.нар. прайм тайм, това картина и звук леко се разминават понякога, ама няма значение. А торенти и ТВ - тук вече става забавно, но нейсе. Избор да искаш, ама аз нали съм си проЗт ще седа да се "мъча" с НЕТ 1. Едни "мъки" са с интернета, като залепи мити ония 10 МВ/с вътрешен, страшна "мъка" ви казвам другари! А това да пускаш ТВ с едно дистанционно и да си гледаш каквото ти е на душа си е направо "ужасно". Далеч по-добре е да имаш две дистанционни, да тичаш да рестартираш рутери, суичове, приемници и т.н. да си лафиш със съпорта по няколко пъти седмично, въобще идилия. Услугите на НЕТ 1 са си "мъка" другари, "МЪКА ви казвам", но пък каква сладка мъка Пожелавам на НЕТ 1 да продължават все така да ни "измъчват", ние бившите мегаланци, разбираме от такива "мъчения" и ги адмирираме!
Този пост е редактиран от wrathchild; 10-09-14 в 12:44.
2 дни не могат да ми пуснат интернет. Наслушах се на лъжи как ще имам интернет след час. Изгоряла ми била лан картата, изгорял рутер, а бе пълни ламери. Накрая си намериха грешката.
Както и да се злослови по Net1 , не може никой да ме убеди в разпада на същите. Срявнявайки предния ми доставчик Megalan с Net1 ще кажа , че за почти 2 год. до сега не съм имал нужда от подръжка. Имаше само за кратко един проблем с геймърски сървър на сина ми . Телевизията си е безпроблемна за разлика от ментелската рожба преди . Тази услуга за мен си е почти перфектна и най-важното - Net1 не ми ангажира вниманието излишно и напомня за себе си само около срока за плащане. След два месеца ми изтича минималния задължителен срок на пакетната услуга и да кажа честно не намирам аналог в София за тези тари. За 22 лв няма кой друг да даде нет 45 и цифрова тв с около 20 HD програми от над 100 общо . Близу искат 30 лв за подобна услуга и то със само 5 HD канала. Допълнително още по 5 лв за останалите телевизори . Както и да се смята разликата като цена е двойна , в моя случай при три телевизора. Качеството и надежността е съпоставимо. Както каза колегата по горе всеки си преценява как да си изхарчи парите.
Аз ползвам за 6 месеца предплащане. За 6 месеца имах 2(два) пъти проблеми. Първия път ми решиха проблема дистанционно. Втория път ми изчезна нета през рутер купен 3 преди дни. Като дойдоха техници ми казаха че рутера е развален, в което системните от фирмата в която работя се усъмниха в тяхната компетентност. След като ми препоръчаха какво да направя "разваленият" според тях рутер тръгна. Извода ми е: Хубава услуга и слаба поддръжка. Ще платя нови 6 месеца, но имайте едно наум с техниците.