Страница 37 от 102 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1516
Like Tree349Одобрявам

Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Отговор: Net 1 - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Поне от месец ЕPG-то няма нищо общо с истината. Само при мен ли е така? Беше удобно да видя кой филм ще дават, а сега е обявено едно, а на практика е друго. Някой със същия проблем? Относно поканите - ако някой иска безплатен месец - да пише ЛС.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от christal Виж публикацията
    Поне от месец ЕPG-то няма нищо общо с истината. Само при мен ли е така? Беше удобно да видя кой филм ще дават, а сега е обявено едно, а на практика е друго. Някой със същия проблем? Относно поканите - ако някой иска безплатен месец - да пише ЛС.
    Провери си настройките на часовника на ТВ.

4. Тук е от
    Dec 2012

Здравейте ! Доста се лутах с проблемния часовник на NETA HD 8400 и накрая може би успях да реша проблема...В OSD няма опция за настройка на часовника,а когато е включен е с час разлика.С такава разлика върви и EPG-то.Настройките за оправяне на часовника в SERVICE са :
    Operator Settings :
    Set OTA Frequency : НЕ - 540.0 , QAM256
    Set NIT Frequency :540.0 , QAM256

След това натискаме червения бутон " Reset to default values"
    После в менюто си настройваме часовника...
    Хубав ден !
    lubopiten, ockac23 и Vov харесват това.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Запаметените канали запазват ли се?

6. Тук е от
    Dec 2012

Да ! Аз съм си направил собствена подредба.Нищо друго не се променя
    lubopiten и ockac23 харесват това.

7. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Red face Отговор: Net 1 - цифрова кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Малко отклонение от темата , днес видях кола на фирмата fiber1, логото с единицата малко прилича на това на нашия провайдър нет1, да не е дъщерна фирма нещо....

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от ockac23 Виж публикацията
    Малко отклонение от темата , днес видях кола на фирмата fiber1, логото с единицата малко прилича на това на нашия провайдър нет1, да не е дъщерна фирма нещо....
    Те само файбър да бяха, ами виж "логото" на TVNET, та така... Да живее "photoshop"!

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

Здравейте!
    Искам да попитам дали само при мен се получава така,че wi-fi то не може да достигне пълния си капацитет.Какво имам в предвид.
    Преди като бях на Близу,през безжичната ми мрежа свалях с по 5-6 мегабайта(с лаптоп и с 2 телефона).След като се включих към Нет1 не мога да постигна по голяма скорост от 2 мегабайта(от 16 -до 20 мегабита).Не съм променял никакви настройки по рутера(пробвах и с друг идентичен рутер - същата работа)През лан кабела скоростта си е отлична - даже по голяма от очакваното.Вече няколко дни си блъскам главата кое може да е ппричината за това ограничение.Още по странното е че скоростта на качване е почти двойно по голяма(през Wi-Fi)
    Бих приел малко помощ

11. Тук е от
    May 2014

Здравейте, имам едно питане към вас. Тъй като не съм от София, но от другата седмица ще се местя и съм се ориентирал към нет1 за интернет и кабелна. Обмислям да взема най-евтиния пакет :
    Оптик 25 + ТВ 25 Mbps 113 21.90 лв.
    Та към питането, имам телевизор : LG 24MN33D-PZ :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria. С това ТВ ще мога да гледам всичките 113 цифрови програми, но за тази цел ще трябва ли да си закупувам CA модул. В града в който живея в момента без CA модул мога да гледам 10-тина от 180.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Да, ще можеш да гледаш всички програми свободно. CA модул ще ти е необходим, ако искаш "пакет HBO", или "пакет екстра".

13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2010

да се пооплача от Нет1 и моите приключения с дефектирал приемник Нета 8400 ХД.
    приемника нещо се скапа и след разговор със съпорта го предадох на 31,03,2014 с протокол в офис на фирмата за ремонт. бях си и приготвил 75 левчета за нов, защото не знаех, че имат 2 години гаранция. до тук добре.....
    и се започна едно ходене по мъките. през м.Април се бях обадил поне 15 пъти и всеки път ми се казваше, че приемника е в някой от сервизите им /поне разбрах, че имат около 10 сервиза????? само в София /.
    при поредното ми ходене на място в офис на фирмата на 29,04,2014 т.е на 29 ден от даването му на ремонт/предявяване на рекламация ми дадоха един оборотен до ремонта на моя.
    около 10-12 май по телефона се свързаха с мен за да ми съобщят, че приемника се е ЗАГУБИЛ НЯКЪДЕ по сервизите, май??????????? - убиха ме с мокър парцал.
    предявих претенция за замяната му с нов, каквато и да е марка, но не исках парично обезщетение, защото ТВ е американско и не тръгва с кабел. имаше и закана за сезиране на КЗП и молба ако се намери/отремонтира моя приемник да му се удължи гаранцията със срока на пребиването му в сервиза. усещах, че е над 3-4 месеца.
    след 3 дни оператор/ка/ се свърза с мен и ми съобщи с най-голяма тъга, че говорила с шефовете и не могат да ми заменят приемник с нов, защото видите ли вече не се предлага, а тези които в момента се предлагат не били като Нета 8400. /май са още по зле?/, а за гаранцията - не било практика на фирмата......
    в крайна смета на 31,05,214 или точно след 60 дни борба получих "нов" Нета 8400.... приемника беше доставен от турските партньори на Нет1 - бяха запаметени 20-на турски канала и до там.
    все пак всичко е добре, когато свършва добре. след 60 дни разправии и около 35 телефонни разговора /добре, че планът ми е по-така иначе/ приемникът е у нас и работи добре.
    извод: Нет1 са големи м...ъ..р..д..и /без да обиждам никой./ доволен съм от услугите им /тв+и-нет65 /, но ето такива моменти развалят картинката. да си бяха казали от 1-яден, че приемника се е затрил по трасето, а не да ме разкарват по телефоните до безкрай.
    п.с. все пак си платих като поп за 1 месец без телевизия.
    поздрави!
    Vov одобрява това.

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Тук проблема ти е дошъл от лутането на Net1 между предлаганите марки и модели приемници. Отначало Digiview бе на линия, после Neta SD и HD варианта, след тях отново Digiview Tornado и сега Synaps... Не винете служителите, те се справят въпреки неистовото желание на собствениците за икономии от всякакъв характер. За сега държат прилично качество и възприемам горния проблем с оборудването като недоразумение . Имайте на ум , че Blizoo понижиха качеството на телевизията си като я компресираха и доста пълнеж се появи ! Вече не са еталон за битрейт и качество за съжаление. Това е в разрез с безумните им цени за телевизия . Net1 на този етап няма такъв проблем , а и не може да си го позволи.
    wrathchild, ockac23, digital11 и 1 други харесват това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Тук проблема ти е дошъл от лутането на Net1 между предлаганите марки и модели приемници. Отначало Digiview бе на линия, после Neta SD и HD варианта, след тях отново Digiview Tornado и сега Synaps... Не винете служителите, те се справят въпреки неистовото желание на собствениците за икономии от всякакъв характер. За сега държат прилично качество и възприемам горния проблем с оборудването като недоразумение . Имайте на ум , че Blizoo понижиха качеството на телевизията си като я компресираха и доста пълнеж се появи ! Вече не са еталон за битрейт и качество за съжаление. Това е в разрез с безумните им цени за телевизия . Net1 на този етап няма такъв проблем , а и не може да си го позволи.
    Ха-ха, Нет1 не компресирала. Я гледай от паница Евроспорт и гледай качество. Минеш ли през кабеларка си компресиран и филтриран. Хайде лека!

17. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Първо ползвай кабеларката , после коментирай. Такива непроверени и безотговорни твърдения тип "чакай и аз да кажа нещо" не са полезни за никой. Разбира се ,че компресират, но това не е толкова силно, както е при Булсатком и при Близу в поледните два месеца . Не всеки може да си позволи да сложи сат. чиния, дори като местоположение само .
    Този пост е редактиран от ceco7; 08-06-14 в 22:24.
    ockac23 и Frogst харесват това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от ceco7 Виж публикацията
    Първо ползвай кабеларката , после коментирай. Такива непроверени и безотговорни твърдения тип "чакай и аз да кажа нещо" не са полезни за никой. Разбира се ,че компресират, но това не е толкова силно, както е при Булсатком и при Близу в поледните два месеца . Не всеки може да си позволи да сложи сат. чиния, дори като местоположение само .
    Споко! Имам я тая квартална кабеларка от години. Не виждаш ли, че повечето канали ти ги препредават от Булсатком и получаваш двойна компресия. За кабелна и 5 лв. на месец са много. Завърти си паницата и гледай качествената телевизия, спътници по дъгата колко щеш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 102 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  2. М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1107
    Последно: 18-07-22, 17:57
  3. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  4. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе