Момчета стария приемник ми се прецака и вече не ги продават. Има ли друга марка приемник с който биха ми вървяли HBO-та като си боцна картата.
Момчета стария приемник ми се прецака и вече не ги продават. Има ли друга марка приемник с който биха ми вървяли HBO-та като си боцна картата.
E ,телевизорът ти няма ли вход за CA модул.Лично за мен ,няма по удобно нещо от CA модула
Няма, стар е телевизора, но си ни харесва и не мислим да го сменяме скоро.
Малко в страни от темата - къде гледате програмата на HBO? Изчезна от HBO MAX, преди беше много удобно и с картинки.
И аз имам същия въпрос - приемникът на НЕТ1 се прецака, а телевизорът ми, въпреки че има вход за модул с карта, има проблем с него при HD каналите - стават на квадратчета, все едно е слаб сигнала, а не е.
По думите на човек от бившото НЕТ1 - от телевизора е - нисък клас е и няма оправия със софтуера му. Единственият вариант бил приемник.
Сега се чудя дали да искам от Виваком приемник, или да си купя някакъв от някъде, обаче дали ще върши работа и дали няма да се наиграя с нещо, което не работи с тяхната карта?
Не издържах с насичащи HD канали и днес си взех приемник не от Виваком, ами от магазин за такава техника. Купих си Paco star TSC2065 - много по-добър е от боклуците на Нет 1, които съм ползвал през годините - някакъв бял Panda и черните на xcom. Малко зор видях, докато си настроя честотата и разни други показатели, защото досега не съм го правил, понеже приемниците на нет1 винаги са идвали настроени, ама изнамерих инфо и се оправих.
Добавиха Nova,Kino Nova и Nova Family във FHD. Дори с две аудио пътечки
Този пост е редактиран от brotzki; 14-03-23 в 00:47.
На три телевизора не ми се показват новите телевизии. Моля напишете на кои честоти са, за да сканирам само там, а не да си разбърнвам всички програми.
Кино Нова и Диема - 530 MHz, Диема Фемили - 554 MHz
Благодаря. Аз не намирам Нова ТВ в FHD формат. Останах с впечетление че и нея са я сложили в FHD. Жалко аз филми по ТВ не гледам.
Честито на печелившите! От 01.09.2023 г. +1 леФче за всяко кефче, или казано просто +2 лв за комбинацията от ТВ и нет...
Да, днес ми писаха на телефона тия хиеновидни кучета...