Много "HD: са минали покрай този стандарт.![]()
Много "HD: са минали покрай този стандарт.![]()
Точно в най-неподходящия момент ми спря интернета - за концерта на Слави, и дойде 15 минути преди края. Направо съм бесен. Младост-4. Много важно , че не е прекъсвал често за две години назад например, сега ми трябваше !!!
Щом е прекъснал по време на чалгаджийски концерт, то това е принос на Нет1 към запазване на крехките остатъци от културата на нацията. Браво за прекъсването!
[emoji1] [emoji1] [emoji1]
Този пост е редактиран от ockac23; 26-09-15 в 02:12.
Хайде не ми давай мозък какъв е концерта , въпросът е по-скоро технически. Относно Слави - не всеки може да продаде 70 000 билета за 7 часа. Нравствените съвети си ги запази за себе си , не ги раздавай на непознати. Много е лесно да плюеш. Да видим дали можеш обратното.
А защо Васко кръпката не се постара да стане толкова популярен за да продаде същото количество билети. Нима тези, които критикувате сте перфектни. Кой от вас не си изхвърля фасовете от колата, или е толерантен на пътя, в работата си и изобщо и е допринесъл с нещо за България. Като критикувате първо погледнете към себе си. Слави е най-малкия проблем на хората.
Този пост е редактиран от ceco7; 26-09-15 в 23:42.
Аз пък бях на концерт на Кръпката и имаше около 400 човека. Ако някой ден обаче Васко продаде 70 000 билета, животът ни ще бъде по-добър, а и може би нет-а няма да прекъсва![]()
И при мен проблем с нета. Снощи бяха отрязали Италия. Сутринта ставам да гледам Формулата, но ядец, няма интернет.
- - - - - - - - - -
Това че е продал толкова билети за толкова кратко време всъщност говори много лошо за българите. Макар че може и повечето от закупилите ги да не са българи де... Ама надали - изпростяхме много, затова сме и в такова положение.
отново да си излея мъката: след поредното спиране на тока сет-топ-бок-са умря, модела е Нета хд 8400 /този е 2-ри който се чупи/. изписва буут и до там, свети един червен диод и нищо. купих нов приемник ексом, който май??? му има нещо - не иска да управлява силата на звука от дистанционното, единство регулирането става през тв.
ако някой има подобен да помага до колкото може.
поздрави.
Братле, нямам самочувствието да съм допринесъл с нещо за България, но се надявам да не си изумен, че не си изхвърлям фасовете от колата, че съм толерантен на пътя и че си върша добре работата.
Ако не си ме разбрал, исках да кажа, че всеки нормален човек би предпочел да възпитава децата си с "Нека бъде светлина", а не с "Питат ли ме дей зората, шат на патката главата".
P.S. И ако искаш да отговориш на някой пост, напиши следващ, а не си поправяй предишния.
Поздрави!
P.S. P.S. И за да бъдем позитивни - ако допуснем, че в София живеят 2 000 000 души, то поне 1 930 000 не са били на концерта на слави![]()
Този пост е редактиран от Frogst; 02-10-15 в 06:09.
апарата показва, че има ток към него, но свети само 1 червен диод. както и да е, набутах се с друг
поздрави!
Нямат ли гаранция тези NETA ?
Здравейте колеги, работя като съпорт в нет1, ако имате проблеми или въпроси с услугата Интернет, моля пишете да помагам ако се наложи![]()