100 мб може само с индивидуална оферта благодаря
100 мб може само с индивидуална оферта благодаря
Привет. Наскоро поднових на Тарифа 75. Доволен съм и аз като "батко" wrathchild".
Но би ли споделил колко би струвало да ми пуснете 100 лимонки, че миналата година говорех с техник по тела и ме увери, че мрежата е готова и за гигабитова свързаност, но пазара в момента бил еди си какъв, което ни е пределно ясно на много хора. Поздрави.
Докъде докарахте покритието в кв. Бояна, конкретно ул.Каменрче преди 6м ми се отговори отрицателно. Към днешна дата как е положението?
JacksonSoloist офертите са индивидуални и не мога да кажа цена, ако желаеш остави майл и колегите ще се свържат с теб.
ceckin за рутирането нямам идея, но мога да попитам ако е толкова важно
meadow говорих с колеги и нямаме покритие там все още, до колкото разбрах, трудно ще изградим трасе там за съжаление.
Изчезна ми от снощи сигнала на RTL.
Как е при вас?
Моторс тв показва 1080, но реално е SD, включително и логото.
Мисля да ги сменям аз. Много малко музикални канали. Не може да няма CityTV....
За цената си Нет1 са перфектни. Комбинирани са най-гледаните програми за всички теми. Разбира се, че има някои, които ги няма, не можеш да угодиш на всички. И на мен ми се иска да има например повече немски канали, например кабел1 и т.н., но кво да се прави.
Аз само за Риалити мисля, че можеше и да се постарят да я запазят или да я върнат като я спряха. Но уви... Ще се наложи да се жертва, просто другите са много по-зле, особено близу, от които едва се спасих.
Това, което наистина ми липсва е Евроспорт 2 HD. Крайно време е да го пуснат.
Изтрито.
Този пост е редактиран от stentop; 14-01-16 в 00:43.