Te щото останалите доставчици се късат от носене на отговорност.....
Te щото останалите доставчици се късат от носене на отговорност.....
Галваничен разделител не върши ли работа?
Я виж ти:Компании | Нет 1.1 - Капитал
NET1 - Новини
Остана Eurosport 2 и AXN каналите в HD Pocket TV не е много атрактивна като канали, но идва като бонус за пакетите със включен Спорт ХД , или ХБО. Като минус за абонатите - предплатения интернет (55 Mbps) от 99 лв. за година е станал 69 лв. за 6 месеца.
Получих и "дежурния" СМС.
Бихте ли казали как ви е картината на нова ТВ ?
С 43" телевизор сони FULL HD съм, ама тази пуста нова ТВ ми е като аналогова, доста размацана. Та се чудех къде е проблема, в доставчика или в моето устройство?
Каналът Pro7 нещо го е хванала липсата от известно време... пак ли ще режат немски канали, те не останаха.
Честито Рождество Христово на всички!
От германските на Про7 ми пише Invalid Service, а не No Signal.
НЕТ 1 имат в Младост 3 някаква публична Wi-Fi мрежа ама се влиза с усер нейм и парола. Някой може ли да помогне за ползването и?
Честита Коледа. Про 7 се разпространява безплатно от сателит. Слагате си чиния и гледате с още по-добро качество от компресираната квартална кабеларка. Има и вариант с компромис в качеството и видео поток, примерно Pro7 Live Stream - Online Fernsehen Live TV Stream
Благодаря!
Видях, че и DTX не предава - изписва Audio Only, но няма аудио.
Зная, че е безплатно по сателит до краен потребител, но май не стоят така нещата когато си фирма и препредаваш на крайния потребители. Такъв им беше проблема и с други немски канали, които нет1 премахна, Sat1, RTL 2 и т.н.
Чиния при мен е кофти решение иначе да съм сложил досега. Стрийм също е мизерна работа. По-скоро платен пакет липсва за всички немски канали. Плащаш и гледаш без чинии и т.н.
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Както виждаш, плащаш и си зависим - оператор, доставчик, липса на ток в квартал,свито качество. Виж някой комшия дали гледа на Астра и си готов. Само кабел и приемник.
Този пост е редактиран от brotzki; 30-12-17 в 19:01.