Къде го прочете тоя текст? В сайта им и на фейсбука няма. А и в новите пакети най-отдолу пише: новите цени са в сила от 15.09.2015 г. ))) Обадих им се да им кажа какви ги творят, но няма промяна )))))
Къде го прочете тоя текст? В сайта им и на фейсбука няма. А и в новите пакети най-отдолу пише: новите цени са в сила от 15.09.2015 г. ))) Обадих им се да им кажа какви ги творят, но няма промяна )))))
Всичко си е написано в сайта:
NET1 - Новини
Да, сега го пише, но преди това имаше само за отворения сигнал и за скритите условия. Наистина странно защо не ми излизаше, аз първо там гледах. Както и да е, правят така да губят клиенти, но то си е за тях.
Абе ти още ли с тези се мъчиш с тези "негодници" от НЕТ 1? Не помня от колко време все ревеш колко са зле, а продължаваш да се измъчваш! Бива ли така бе човек? Ще речеш ти харесва. Колкото до покупката, моли се да ги не купят, че вече не остана при кого да бягаме. Ако не ти се вярва питай бившите клиенти на Мегалан, те ще ти обадят какво е да си клиент на голям и нямащ те за нищо монопол. Като бивш мегаланец знам добре какво беше и какво стана, добре, че рано смених сектата, някои стискаха зъби няколко години, ама и те не изтраяха.
За мен са перфектни. На този етап нямат алтернатива.
Гледам че са махнали покритието.Явно ги е срам че за толкова години не са направили нищо за крайните квартали на София
NET1 - Покритие
Сигурно и на тях им се иска да разширят покритието си...
Бях се набутал с два договора. Единият за родост изтече. Дано оправят интернета - събота и неделя кофти сечен стриим става. Я, излъчват HBO и Cinemax без DD в 21 век.
Този пост е редактиран от brotzki; 10-09-16 в 19:23.
И какво им пречи (освен картелното споразумение с Blizoo и други от тоя род да речем) ?
Имах огромното желание да им стана клиент (живея в Борово - София) - мързи ме да търся, бях писал и тук (сигурно са минали 5 и повече години) - не направиха нищо за да си разширят мрежата.
А за картелното споразумение го пиша, защото мой колега наскоро се нанесе в ново жилище (в стар софийски блок) в нашия квартал, в което се оказа че целия вход е "собственост" на Мтел (с тяхната система за телевизия, отпреди да се обединят с Близу) и никой от опериращите в района не се е съгласил да му прекара мрежа и т.н. Какъв е механизма на придобиването на такава собственост - няма как да знам, но вътрешния ми глас ми говори че (например) Борово също така е "собственост" на някой друг от картела и Нет 1 няма право да се бърка там….
Те така...
Според английските спецификации имам DVB-C, MPEG-2
LG UF770V 55UF770V 139.7 cm (55") 3D 2160p LED-LCD TV - 16:9 - 4K UHDTV - 100 Hz - DVB-S2, DVB-C (MPEG2), DVB-T (MPEG4)
Според руските сайтове DVB-C MPEG4
ПРИЕМ СИГНАЛА LG 55UF770V Поддержка стереозвука NICAM есть Поддержка телевизионных стандартов PAL, SECAM, NTSC Поддержка DVB-T DVB-T MPEG4 Поддержка DVB-T2 есть Поддержка DVB-C DVB-C MPEG4
Та каква е вероятноста да си купувам приемник за ейч ди каналите , този MPEG4 не е ли по принцип или специално и за DVB-C ми трябва ?
Не ти трябва приемник за HD каналите, това е модерен ТВ, имаш си всичко нужно, в случая MPEG 4. Ако искаш да гледаш кодираните канали в мрежата на НЕТ 1 ти трябва CAM модул и карта, CAM модула се купува или наема. Ако няма да гледаш кодирани канали, просто включваш коаксиала, сканираш и си ти.
Какво пак е променено в реда на каналите, че ми излезе такъв надпис?
Имат нет през две преки - години години не направиха и до нас.
НЕТ1 бяха "добри" до момента в който ми пуснаха 220 В по коаксиалния и 48" H6400 6 Series Flat Full HD Smart 3D LED TV умря в едно с NVIDIA GeForce GTX 560 Ti GPU защото бяха свързани с HDMI.
Отказват да платят щетите с аргумента,че не били виновни.Съседите които също са абонат на НЕТ1 имали проблем с ел.инсталацията и те не носели отговорност.
Така,че да си знаете:НЕТ1 не носи отговорност за това какво тече по кабелите им..