Каква е идеята сега на тая месечна сметка от 22 септ на стойност 0,01 лв? Трябва ли да се плаща? :-)
Каква е идеята сега на тая месечна сметка от 22 септ на стойност 0,01 лв? Трябва ли да се плаща? :-)
Никакво плащане, щом не излъчваха боксовата галавечер от Лондон.
При мен са само нули. Сигурно защото съм предплатил и не искат да ме таксуват.
Тия искат да им плащаш таксата за м.Октомври на 1 Октомври.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Дано е това (не че ще им платя веднага), обаче в myvivacom пишат, че периодът на отчитане за втората сума е 1-30 септември. А и защо сумите са различни... Ще трябва да им звъня или да ходя там. Взеха Нет 1 и моментално се почна с проблемите, преди нямаше такива неща.
При виваком се плаща таксата за следващия месец.
Разликата идва евентуално от броя дни през предходния месец, за които важи новият договор.
Към момента нямам проблем с плащането. До сега съм плащал през ДСК директ, като трябваше всеки месец да нареждам ръчно плащането на таксата. НЕТ 1 нямаха договор с ДСК за директен дебит. Сега с Виваком съм задал директен дебит и чакам да дойде датата да си дръпнат парите, за да видя как ще се получат нещата. Като сума, няма промяна. Ще поживеем и ще видим кое, как и дали Здраве да е!
PS. Днес 05.10.2021 си дръпнаха парите за телефона и кабелната+интернет. Два договора, два директни дебита през ДСК. Без проблем! Това ме освобождава от нуждата да нареждам ръчно плащане всеки месец. Сега остава да не пипат качеството на ТВ+нета и ще живеем в мир и съгласие.
Този пост е редактиран от wrathchild; 05-10-21 в 15:26.
Зачестиха проблемите с нета (прекъсвания) а днес и с ТВ. Ето днес пак авария в нашия район. На 123 казват "колегите работят и до края на деня повредата ще бъде отстранена"
Миналата седмица в малките часове на четвъртъка нямах интернет, кабелната беше на линия. На сутринта всичко идеално, явно нещо правеха. Да чукна на дърво не съм проблеми от тогава.
За сметка на това ония изчадия от ЧЕЗ ми ебават майката без извинение!!! Живея в кв. Полигона, тока вчера два пъти спира, а още не е дошла зимата. Превърнах се в рекламен агент на СОНО... И това ми било столица на "територия" член на шибания ЕС, пфу...
Договор има, ако има подпис. Няма подпис, няма задължение, тъй знам аз
Няма общо с теамата за НЕТ1, но не се сдържах. То хубаво ЦЪК, ама тази нощ пак е имало ЦЪК. НИКЪДЕ и НИКОГА от ЧЕЗ не дадоха обяснение защо спират тока през нощта! Така сме от години, сам разбираш как реагират на спирането на тока разните му автоматики и кибернетики... стига ми UPS да изреве в мрака...