Разкарали са и B1Bsport с някакво Vivacom HD .Отново без никаква информираност към нас.
Разкарали са и B1Bsport с някакво Vivacom HD .Отново без никаква информираност към нас.
Този пост е редактиран от brotzki; 20-09-21 в 16:08.
Добре де...как става тази регистрация в MyVivacom?Регистрирах се още преди 10 дни.Излиза ми надпис че акаунтът ми още не е активиран и човек от виваком ще се свърже с мен до 24ч за потвърждаване на регистрацията - и така от 10 дни насам.Нямам Вивакомски номер.Регистрирах се с e-mail и парола.Сайта на НЕТ1 вече не работи и не мога да разбера по какъв начин да си платя таксата.Днеска получих някакъв e-mail - викам си "аааа сигурно е за потвърждение на регистрацията"...ама курец .Честитят ми вливането на нет1 към виваком с добре дошъл
Питах ги по телефона и ми казаха, че тоя канал Арена мога да го гледам при 3 варианта - да премина към ЕОН за 28 лв., 34 лв. и 56 лв. или 59 лв. беше... Много им здраве.
Бях в подобна ситуация. Най-долу има контакт с форма по E-mail https://www.vivacom.bg/bg/residential/kontakti
Като причина избрах УСЛОВИЯ ЗА АКТИВАЦИЯ. След няколко часа се обадиха и ме питаха в кой град съм роден. Вече имах активиран профил.
Не мисля да им подписвам какво и да е било. Единствено интернет ме интересува, но съм абонат на А1 и там ще ми предложат по-добър вариант за нет. Телевизията ще от M3U.
При мен Арената вече е добавена автоматично към досегашните канали(на цифрова телевизия съм - не на интерактивна)
Не държа много на акаунт във Виваком,но преди 15-20 дни от Нет1 ми изпратиха съобщение,че в случай че нямам номер от Виваком,по какъв начин да си получавам известията за сметката - тоест да си направя регистрация в MyVivacom и от там да си проверявам всичко.
Но както обясних по горе...ядец.За септември съм платил,ама за октомври няма как да разбера по какъв начин да си платя...щото клиентските номера на Нет1 вече явно не важат. И понеже съм на безсрочен договор(изтекъл) и поради това че вече десет дена не ми активират акаунта...почва да ми става ясно на къде отиват нещата.Но по скоро от инат ще се прехвърля към А1 отколкото да подпиша нов договор
И аз съм на цифрова и сега пак прегледах листа с канали, но не видях промяна. Добре че колегата горе беше написал, че сменили B1Bsport и като я избрах чак тогава се появи Виваком Арена ХД автоматично. А онази от ВИВАКОМ ми предлага да ходя на по-скъпи планове като вариант. Пък и този канал едва ли много ще го гледам.
Нещо не виждам и Канал 4
Нищо не ща да ми пипат тия вивараси.
Но с тоя акаунт в тъпия им портал направо ме разбиха от некадърие...
В същата ситуация съм и аз.
Последвах съвета на brotzki и изпратих един mail през линка който е дал.Преди минути (в 21:10ч.) ми звънна една любезна госпожа и ми поиска данни за адреса на който се ползва услугата и ЕГН за да ми активира регистрацията в MyVivacom.
Прати ми e-mail на който трябваше да кликна и акаунта в MyVivacom ми беше активиран.
сега ще го разгледам за да видя за какво става въпрос
Вярно, ама виж какво намерих:
https://help.a1.bg/news/category/3446/newsId/20565
- - - - - - - - - -
На мен са ми наредили Б1Б и Носталгия след всички останали канали, така че всичко си е тук плюс двете Арена.
А ЕОN май само за 3 месеца ще ни е безплатен.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Като е безплатен има ли какво да се гледа?! Няма ни Ф1 в 4К HDR DD с избор на гледни точки, ни футбол, нищо. Диема спортовете и максове са бозица.
Поне сърбите знаят какво да предавят на живо - Индикар сериите по Arena 6 HD. Хвала пуно! Освен интернет и телефония, мобилните оператори нищо друго не могат да предложат.
По кой EON канал ще гледате Джошуа?