Минаха безплатните 3 месеца на ЕОН приложението за абонатите на Нет1. Има ли промяна в условията? Гледам все още работи.
Минаха безплатните 3 месеца на ЕОН приложението за абонатите на Нет1. Има ли промяна в условията? Гледам все още работи.
Той има предвид информацията от профила в my vivacom:
My vivacom -> Телевизия -> Детайли на допълнителните услуги -> EON mobile IPTV -> Правила и условия на ползване
И там пише следното:
Безплатният пакет EON TV е валиден за промо период от 3 месеца. След изтичане на промоционалния период, пакетът ще бъде автоматично деактивиран. След изтичането му, може да бъде активиран отново срещу заплащане на стандартна месечна такса.
Аз net1.bg не мога да отвора, прехвърля към виваком.
Информация за размишление.
Според Търговския регистър фирма НЕТ1 си съществува.
Има си нов едноличен собственик - БТК ЕАД, но е запазена като самостоятелно юридическо лице.
Тоест, всички договори, подписвани с НЕТ1, са валидни и следва да бъдат изпълнявани.
Лошото е, че нови не може да сключваме с нет1
От вчера отрязаха картите за данни каквато имах от НЕТ1 и се обслужваше от Виваком. Просто така, без обяснение. Също и на колега. Вероятно всички са отрязани.
Вероятно са ги отрязали, макар че не е хич редно така.
Но от друга страна тези карти за данни на нет1 през виваком не бяха ли така или иначе не особено практични вече от днешна гледна точка, относно обеми данни, промоционални цени и т.н.?
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Един въпрос ми изниква, ако случайно картата за cam модул получена от Нет1 нещо дефектира, дали виваком ще я подмени с нова или просто ще кажат че няма шанс и трябва да се мине на договор с тях за техния еон бокс...
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
Този пост е редактиран от ockac23; 21-03-22 в 17:33.
Миналата седмица ми предлагаха пакет 30лв. осреднено на месец, за 2 г. договор с включени всички програми- Диема,ХБО, Макс спорт..и.тн. със 100 мбит интернет. Мисля, че е добра сделка за някой.. не и за мен де.
Опорните им точки бяха:
1.Оптичен интернет
2. ИПТВ
3. Не се повтарят каналите HD/SD
4. Само 3 лв отгоре за 500 мегабита интернет
Поздрави
И на мен ми го предлагаха по телефона, но като поисках да ми пратят договора на мейл ми отказаха , съответно ги пратих да си гледат работата
Не съм специалист по маркетинг и продажби, още по-малко съм "коуЧ" по "НЛП" и други подобни шарлатанщени, но тези които ги учат на тази стратегия, наистина ли мислят, че има човек, който ще се обвърже с договор по телефона? Като са толкова честни и почтени да си пратят офертата по мейла, заедно с примерен договор и общите условия към него. Ще го разгледа човек на спокойствие, ще помисли и ако прояви интерес ще се свърже с тях. Обаче те не, веднага, на мига да вземеш решение, хахахаха... ОК, вземам решение вие да вземете червената слушалка. И така до следващия път... Айде живи здрави!