Няма да се учуда да спрат и кабелната скоро. Нямали да поддържат трасето за стационарни телефон и реално не работи. По-голяма глупост не бях чувал. Щели да ми дават домашен със сим карта. Ебати виваконските к*пут*.
Няма да се учуда да спрат и кабелната скоро. Нямали да поддържат трасето за стационарни телефон и реално не работи. По-голяма глупост не бях чувал. Щели да ми дават домашен със сим карта. Ебати виваконските к*пут*.
Този пост е редактиран от brotzki; 17-12-21 в 18:56.
Днес беше последния ден на приложението Pocket TV. Премахнато е от Google Play.
RIP 2017-12.01.2022 г.
Здравейте,
Като бивш абонат на nет1 и настоящ на vivacom, съм доста потресен в качеството на услугата от новите собственици (пример: спряха ми платените max sport без причина, след 2 дни висене с часове по телефоните и разправии ги пуснаха).
Това, което вече взе да ми идва в повече, е че рязко започнаха да премахват канали. Преди време спряха discovery science, сега спряха част от 4k каналите (speed factor, petpal, wow, chillayo и т.н.) - да не говоря наизуст, някой може ли да потвърди, че е така, а не са преместени?
Въпросът в случая е дали има основание да се пусне една жалба към кзп? Притеснява ме факта, че в договора с net1 пише следното: "НЕТ1 запазва правото си да променя броя на излъчваните канали".
Този пост е редактиран от bugslayer; 16-01-22 в 23:37.
Здрасти, същата работа като теб. Съпорти никакъв, висене с часове на "горещата" им линия. Каналите при мен все още ги има, не знам до кога. Случайно минах през един от офисите на Шитиком и ми с пуснаха малко плашеща информация. Този план на бившият НЕТ1 нямало да го подържат след края на януари и трябва да подпиша нов с 20 лв. по скъп и по малко канали. За нета от 75 мбита ще го вдигнат на 100. Няма да подписвам нищо с тях, търся алтернативи. Ще карам така докато не ми спрат услугата.
[emoji41]
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Това не става ли: https://www.tivi.bg/internet/
Предлагат. Звъннете им за инфо. Аз вече 5 години ползвам иптв от тях и съм много доволен. Няма компресия на каналите, а самата услуга работи доста добре, което не налага ежедневни разговори с любезни каки тип а1 и производните.
Алтернативата пичове е една единствена и се нарича coolbox. За съжаление обаче не знам колко ще им отнеме докато завземат София, че сега ги има само в 2 квартала... А1 И Виваком превзеха и съсипаха всичко до което се докоснаха, така че нямаме друг избор освен да чакаме. Аз прекратих 15 годишна услуга за телевизия и сега чакам покритие от coolbox. На тези двата измекярски оператора не бих дал и стотинка за телевизия.
tivi.bg нямат Максспортовете
Хора, що се хабите без причина? Имате си договор с НЕТ 1, плащайте си в срок и да не ви пука. Онези нека ви звънят, те за това заплата получават. Набивайте червената слушалка и ще спрат да ви звънят. За тях работят цели кол центрове, хора като нас и вас, казват им да ви звънят и те ви звънят. Това което за нас като потребители е тормоз, за тях е работа. Няма нужда да ги псуваме и т.н., отказваш каквото и да ти предложат и край с драмата. Като на големците от Вивакаом не ги кефят условията ни по договорите, нека те едностранно да ги прекратят. Затова е важно НИЕ като потребители да НЕ им давам основание да ни прекратят договорите на база неплатени такси, затова по-горе писах да си плащате нареме.
Коаксилка в София освен А1 и няколко квартални доставчика друго няма. Ако от Виваком са толкова големи юнаци, нека спрат услугата. Минавам на А1, безсрочен договор и готово. По-скъпо е, да, по-малко канали, CI, но си ползваш ТВ по предназначение.
Ако мислите, че от Виваком и компания не четат форумите, грешите, имат цели отдели, които по цял ден това правят. Затова пишете смело и не се поддавайте на натиск граничещ с изнудване!
Бъдете здрави!