Увеличението уж щеше да с кинт, а станало с два. От 19.90 на 21.89 лв.
Увеличението уж щеше да с кинт, а станало с два. От 19.90 на 21.89 лв.
То си пише 1лв на услуга. Тв 1лв и интернет 1лв.
Аз минах на ЕОН.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Знаеш ли каква е била цаката - вдигат с 1 лв. всяка услуга, т.е. като имаш 2 услуги (тв + нет) ти я вдигат с лев за всяка и стават 2 лв. Хиени долни. Вече и ново АйПи имам, сигурно като подарък безплатно...
- - - - - - - - - -
Само че като прочетеш "услуга" решаваш автоматично, че това е услугата, за която им плащаш - цялата услуга. Не съм го разбрал така само аз и не е случайно написано така, повярвай.
Ако си прочел уведомлението, нямаше автоматично да го решиш. И пример са дали: http://vivacom.bg/bg/info
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
Раят в България в сравнение със Западна Европа, по отношение скорост, цени на интернет, кабелна тв ще се охлади. В едно нещо бяхме много по-добре от тях, но трудно ще продължи. Този пазар у нас почти приключи с окрупняването си и недоволните няма да имат особен избор, освен от няколкото големи играча. А те няма да си подливат вода взаимно. Така че само мрънкане по форуми остава за успокоение на духа.
Все още има избор тук таме, но колкото по-малко доставчици, толкова цените ще са ногоре и качеството надолу. Избягвайте А1 и ВИВАКОМ, защото само те ще останат накрая.
Този пост е редактиран от VanDan; 05-09-22 в 11:27.
Мисля да сменям досегашния кабелен оператор - Скат тв.
Не ми харесва сигнала на картината и това, че нямат включени спортните канали на Диема и Макс.
Положителното при тях е, че, загубили се сигнал, реагират моментално.
Търся препоръка, има ли нещо изгодно и на кой оператор - А1 или Виваком?
Търся добра картина и спортните канали.
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
Тия двата точно не ти трябват. Лошото е, че днес разбрах от човек, който беше на Нет1 и сключил договор със Свиваком, че от 2023 г. щели да спират сигнала на такива като нас от Нет 1 и или подписваме с тях, или да си търсим други, както ти си търсиш в момента.
Трябваше да се очаква, макар че друго пееха в началото...
Да отбележа, че вчера разбрах същата "новина". Бях до Виваком за едно прехвърляне на мобилен план и къде на майтап, къде сериозно попитах служителя кога ще ни отрежат като клиенти на Нет1. С усмивка служителят каза, че от Нова година спират сигнала по коаксиала, че нямало кой да поддържа мрежата.
Все хубави новини чувате. Не ходете по тези офиси
Надявам се, няма да ни уведомят на Коледа за спирането.
При А1 и Вива спортните са доста ограничени. Едно и също.
Този пост е редактиран от brotzki; 09-09-22 в 21:04.