Вчера вечерта щраках и ми направи впечатление, че на мястото на ProBG е пусната BTV Action. Операторът е Bulsat.
Това е ново име на старата телевизия или е нов канал? И ако е нов - къде е PRO BG?
Вчера вечерта щраках и ми направи впечатление, че на мястото на ProBG е пусната BTV Action. Операторът е Bulsat.
Това е ново име на старата телевизия или е нов канал? И ако е нов - къде е PRO BG?
нов канал на мястото на про бг-то! Не може да се каже че е само ново име, защото концепцията на канала е малко по-различна! Обаче както беше про-бг и сега пак пускат филми в пропорция 16x9
Е... супер, но това значи ли, че вече няма да излъчват PROBG?
Хм, сега огледах - не е така. Probg вече няма да има, а канала се прекръства на Бтв Екшън. Въпреки, че е с по-различна програмна схема не е нов канал, а просто ново име...
Да тази компания която притежава пробг купиха битивитата,и решиха че бтвитата имат по голям рейтинг ,махат пробг и правят на нейно място бтв Action (пълна скръб)нали са с по-висок рейтинг,
ProBG се трансфомира в bTV Action. Повече от преименуване, защото сменят и тематиката на канала.
Добре, че поне запазиха филмите.
И футболните срещи от шампионската лига запазват.
Ново име на канала, концепцията не е много променена според мен:
-има ново предаване "Хрътките"- разследващо предаване с риалити репортажи иначе са си старите предавания
-липсват новини
Единствено при BTV Action,когато аспект-ът ми е на auto ми събира картината и я прави в съотношение 14:9.При всички други програми телевизора (P42S10) разпъва както си му е реда.При някой друг има ли го този ..."проблем" да го наречеме?