Вижте резултатите от анкетата: По какъв начин получавате връзка с Интернет?

Гласували
93. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Класически / аналогов Телефонен Модем

2 2.15%
  • Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)

2 2.15%
  • Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)

9 9.68%
  • Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка

16 17.20%
  • Широколентов достъп през сателит

1 1.08%
  • Широколентов достъп през мобилен телефон

8 8.60%
  • Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)

4 4.30%
  • Локална мрежа (LAN)

50 53.76%
  • Друго

15 16.13%
Отговори на анкетата
Страница 6 от 50 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 738
Like Tree110Одобрявам

Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2012

Re: Vivacom ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения

Преди няколко дни си вкарах телвеизия на vivacom с пакет standart. В този пакет има 5 HD канала за два телевизора - единя ТВ е с K-модул, а другия е с другата урутка. Обаче на ТВ дето ми е с K-модула ми излизат само 2 HD програми - Планета и някаква Visat, докато на другия ми излизат всичките HD. Какво мога да направя, за да излязат на ТВ с K-модула (samsung es6710) всички HD канали? Или трябва да викам техниците?

2.  

3. YON
    YON е офлайн

Тук е от
    Apr 2012

Отговор: Vivacom ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения

Булсат ги зарадвах новогодишно след 5г при тях от тази съм на Вива .Техниците си ме свързаха с HDMI, не е ставало на въпрос искам ли, неща ли .Много съм доволен !

4. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Вече имаме ново , специална изработка STB не го намирам в интернет HOMECAST HS2200ND дистанционното е еднакво с БСК и работи и с него , няма дисплей на приемника .
    DSC00980.jpgDSC00981.jpg

5. Тук е от
    Oct 2012

По-бързо ли се сменят каналите с новия им приемник? Има ли някакви бъгове?По софтуера на менюто има ли някакви нови добавки? Може ли да публикувате снимки от менюто на новия им приемник? Знае ли се кога ще започне да се предлага в магазинната им мрежа? Картината по-добра ли е в сравнение със стария HD приемник на сателитната телевизия на Виваком?

6. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Софтуера е същия , едва дали ще си направи труда някой да го направи по приемлив и гъвкав
    Единственото по добро е че има бутони на приемника и по хубавото дистанционно , предишния HD приемник е с отвратително . Картината , е тя предполагам си е същата , в момента го гледам на 21 инча 22 годишно сони :D превключването на каналите си е бавно , няма скарт .
    Нямам на представа кога ще се появи в магазините , предполагам до изчерпване на старите .DSC00982.jpg DSC00983.jpg

ПП. За бавното превключване на каналите дали не е от MPEG4 , тук може да каже Златко , дали на техния приемник е така . А също така и притежателите на БСК HD приемник . Моя сд приемник на булсата си е бърз , пълен пакет е каквото излъчват е платено :D но не ми се дават 60 лева за HD понеже е допълнителен .
    Този пост е редактиран от jonov; 19-01-13 в 18:50.
    Didotota одобрява това.

7. Junior Member Аватара на Milen Berberov
    Тук е от
    Sep 2012

Определено за нищо не става ТВ на виваком ,даже не може човек да си подреди каналите по свой вкус ,какво да говорим,определено отстъпват и на Булсат че даже и на Сателайта

8.  

9. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Те каналите вече на доста оператори не могат да се подреждат - много неприятно , аз най вече затова и ползвам КА модул на близу , за да си ги подредя по мой предпочитания и да не гледал лилавото петно

10. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@jonov
    То и сателитната услуга на Vivacom си върви перфектно с САМ и можеш да си подреждаш каналите.
    Колкото до софтуера на приемниците - при NDS той се прави от самите NDS. Kaon, Sagem и т.н. само произвеждат хардуеъра. Няма как да има съществени разлики, всичко е унифицирано.

11. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Нямам сат тунер на ТВ и съм чул че имат проблем , май още не са се синхронизирали нещата с ТВ , дори някъде из форума четох , не само с виваком , не знам при вас как е .
    Не каза дали и на вашите приемници е по бавно превключването на каналите сравнено с СД приемниците на БСК ?

12. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@jonov
    Скоростта на смяна на каналите не е нещо, което ме вълнува. Дали 0.5, 0.7 или 1.2 сек. е без значение за мен. Не мога да ти дам отговор. Още повече има разлика във времето на превключване в зависмост от това дали сменяш транспондер, дали сигнала е MPEG2 или MPEG4, каква е GOP структурата и т.н.
    Колкото до телевизорите със сателитни тунери - почти никога не работят много добре, но аз говоря за най-обикновен приемник със CI слот. Много по-удобно и с много повече възможности от всеки телевизор.
    jonov одобрява това.

13. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от Milen Berberov Виж публикацията
    Определено за нищо не става ТВ на виваком ,даже не може човек да си подреди каналите по свой вкус ,какво да говорим,определено отстъпват и на Булсат че даже и на Сателайта
    И не само ТВ-то, а и техниците не стават за нищо. Два пъти ги виках и не можеха да ми отговорят на въпроса, които питах тук: Преди няколко дни си вкарах телвеизия на vivacom с пакет standart. В този пакет има 5 HD канала за два телевизора - единя ТВ е с K-модул, а другия е с другата урутка. Обаче на ТВ дето ми е с K-модула ми излизат само 2 HD програми - Планета и някаква Visat, докато на другия ми излизат всичките HD. Какво мога да направя, за да излязат на ТВ с K-модула (samsung es6710) всички HD канали? Или трябва да викам техниците?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Сканирай ръчно транспондера , на който са липсващите канали .

16. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Ти прочете ли това което Златко написа :D още не са дорасли телевизорите за модул .
    Колкото до телевизорите със сателитни тунери - почти никога не работят много добре, но аз говоря за най-обикновен приемник със CI слот. Много по-удобно и с много повече възможности от всеки телевизор.

17. Member
    Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от jonov Виж публикацията
    Вече имаме ново , специална изработка STB не го намирам в интернет HOMECAST HS2200ND дистанционното е еднакво с БСК и работи и с него , няма дисплей на приемника .
    DSC00980.jpgDSC00981.jpg

На мен Приемника Sagem по ми харесва този е доста обемен иначе дистанционното му е супер не е като на Sagem грозно

18. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от jonov Виж публикацията
    Ти прочете ли това което Златко написа :D още не са дорасли телевизорите за модул .

Колеги, не пишете глупости,че някой ще ви се смее. Телевизорите си работят много добре на сателит с модул. Това ,че на виваком модула е бюджетен и проблемен, нямат вина телевизорите.Сателита да вземат да си оправят 2та транспондера 11817 и 12051 ,че само проблеми с тях. Същия самсунг 6710 който има проблеми с виваком модула с друг модул отваря всичко подред при мен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 50 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1534
    Последно: 08-03-25, 08:23
  2. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 616
    Последно: 20-02-25, 11:27
  3. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 789
    Последно: 11-02-25, 20:06
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе