Привет. Някой може ли да ми каже дали на 39* има bbt и кой транспондер да сканирам. Благодаря...
Има - на 12606Н .
Благодаря за бързия отговор, Светльо. Не мога да го открия този транспордер, а днес сканирах както и на сателитния приемник, сега сканирах и с компа на който имам карта и пак не мога да го намеря този канал... Всичко това само заради италианските мачове, разбира се, иначе не бих си направил труда...
п.п. 12.606 H 30000 2/3 DVB-S2/8PSK
някой може ли да помогне с идея???
Този пост е редактиран от polki; 15-02-13 в 19:59.
Здравейте,
Искам да попитам дали ако сключа 18 месечен договор и избера пакета за 14,80 лв., след това ще мога да променям плана с такъв на по-ниска такса. Идеята ми, че няма да съм постоянно на едно място и ще има месеци, в които бих предпочел да плащам по-ниска такса. Преполагам, че към по-скъп пакет винаги мога да мина, но обратното дали е възможно?
Не по-време на договора може да го променяш само на по-скъп.
Би трябвало да може предвид че това важи за платените канали като HBO.
Просто си плащаш за разширения пакет за следващия месец.
А като изтече автоматично те връщат на тоя дето ти е по-договор.
Стойте далече от Булсатком.Да другите са по-стриктни по отношение на договорите,ама ако тук Ви зарибят и искате да се откажете,какво ще правите с антени,приемници....Те струват и маса пари,а Булсатком с години не е направил нищо по отношение на качество.Пуска само едни бози като Тараф,Насул,Евроком и тем подобно боклуци.От както почнаха за гсм оператор да се напъват са абсолютни безхаберници по отношение на телевизията.
Ако имате тв на повече от 10 години тогава може и да помислите нещо друго!!!
Ама нищо не ти разбрах от ала-балата.Кажи нещо ясно.Какъв е проблема , за да се предпазим?
Качеството на каналите им е отвратително, а звука е "покъртителен". Обслужването в офисите некомпетентно, а приемниците им са котлони.
Това, достатъчно ли е?
Като за без пари си е супер Как си представяш селата за достъп да повече програми ако не са сат. оператори
Alfonso не знам кво не си разбрал.Не знаеш кво е Тараф и Насул щото не гледаш Булсат вероятно.Това са тв черешката на тортата(не са само те при Булсат) които очевидно Була смята,че някой може да гледа.Ако jonov МОЖЕ АЗ ЩЕ МУ НАПРАВЯ ЕДИН ПАКЕТ ОТ БУЛСАТ ,който ще му плащам пък той само да гледа(ако може),Цена квато каже оператора,само да я обяви официално на сайта,всички да видят кво представляват.
Това,че години след като всяка селска кабеларка има вече btv action hd,ring hd i concerts hd и други,а те не са пуснали нищо.Ти разгледал ли си сайта им с програми и тогава да говориш за ала-бала или си дрънкаш само?Защото ако си го разгледал няма да ти трябва ала бала,нещо можеше и да разбереш.
Но всичко тук написано е за такива които държат на качеството.Такива дето не разбират и господ не може им помогна.