Май Булсат не дават модул и карта , такава услуга имат
Satellite BG
Vivacom
А колко коректно ще работи тунера с модула - не се знае
Здравейте.Имам следният проблем:някой канали са ми във формат 4:3,опитвам се да ги настроя във16:9 ,но не ми приема настройката!Идеи?
Кои са тези канали и как настройваш?
Във форума на БУЛСАТКОМ има едно недоразумение с ник zmej,както и много други шматки които до безумие защитават оператора.Бях изгонен за 1 месец само защото попитах за premier league hd.Мръсници.
Този пост е редактиран от cable; 08-02-13 в 17:17.
Там е място за хвалби и похвали.Стой си баннат и повече не пиши там.
Моля да коментираме оператора, а не точно форума му.
Че има проблеми в него - има. Но все пак трябва да се отчете, че има форум, редица други оператори нямат и това.
Не бъдете максималисти, а сравнявайте реалните услуги, които ни се предлагат. Никоя не е идеална, това е ясно.
Той си е за реклама, не защото са много загрижени и искат "феедбек".Както се държат във форума, така и в офисите.
Сключих договор с тях само, за да не бъда поредния пират, но това няма да продължи.Имам най-добрата алтернатива (колкото и незаконна да е) и се вързвам за тях.Булсат не заслужава да бъдеш колегиален към тях - точно обратното.
Ще коментираме и оператора,ама забележете,че форума му е на официалната страница,което означава,че действията на тези които го поддържат са част от оператора.Когато правят нещо трябва да обясняват,че си нарушил правилата ли що ли...,а не с подобни номера.Ако собственика се интересуваше от клиентите и тези не са му синове трябваше на първата минута да ги изгони от фирмата!Те на кого интересите защитават,че гонят клиентите си???
Този пост е редактиран от cable; 08-02-13 в 18:15.
Както каза колегата , добре е че имат форум все пак и администрацията не търпи критики . Виваком дори и форум няма .
Аз бях баниран на форума на близу и то не веднъж , докато накрая ме изгониха Три ника ми съсипаха та сега кретам с последния но по внимателно , само ме е яд че всички регистрации в нета са ми с това име а само в техния е друго .
Та за програмата , не гледам спорт но попадах на тема в която се коментираше програмата че нищо не дава , а и мисля че легално се разпространява от близу и иптв на виваком ако не не лъжа . Ако намеря спора ще го постна .
от tgi » 29 Яну 2013, 21:31
Бе по тоя канал дават ли мачове на живо? Имам го от седмица някъде, последния уикенд
нищо не дадоха - играха се само мачове от FA cup, тях явно не ги дават.
Тая вечер се играят няколко мача от лигата и доколкото виждам програмата (дето идва
заедно с канала, EPG) май пак няма да дават нищо.
Та затова и питам де, някой гледал ли е по тоя канал мач на живо? Или им дадох 15 лева
за три месеца HD (на български: хай-дефиничава ) украса .
От 2 април най-верните фенове на Английската висша лига и качествения футбол ще имат още едно запазено място в родния ефир. То се казва Nova Premier League HD и е най-новият HD канал, посветен единствено на мачове от Премиършип.от break » 30 Яну 2013, 11:36
Това е канал само за мачове на Premier League. Последния уикенд нямаше мачове, снощи даваха мача на Ман Сити, довечера е Арсенал - Ливърпул. В EPG пише кои мачове са на живо.
Каналът е част от Нова Броудкастинг Груп и ще стартира следващия понеделник /02 април/ с пълна 24-часова програма, включваща всички мачове от Английската висша лига. Nova Premier League HD ще се излъчва през цялата година и ще се разпространява в кабелнaта мрежа на Blizoo и IPTV платформите на Mtel и Vivacom.
http://novanews.bg/news/view/2012/03...8%D0%B3%D0%B0/
Този пост е редактиран от jonov; 08-02-13 в 19:28.
Прав си Близу са същите варвари.За сега само Виваком(имам моб. тел) като чв ли се държат на ниво.За програмата знам,и М тел я има,аз само исках да им кажа ,че е добре да пуснат pr.league hd,btv action hd,ring hd,i iconcerts hd.Ако не може да кажат защо ,а не да правят идиотизми.А пък пущането на сума ти нови пълнежи между които и 3-4 хоби канала не знам как да го окачествя,хем нямат капацитет за качество хем си го заемат с боклуци.На това как се казва???
Политика на компанията.Смени си достачика и толкова.Така се наказват, а аз с удоволстие ще ги "напляскам" с 3 абоната (9 телевизора).Клиенти и име не се печели като тях,а трябва да се поучат от мегалан и спектрум.Техните "бивши" добри имена не бяха изградени, върху бутафорни фирмени форуми.
Дано да фалират тия алчни старозагорци.