и моя захаринчо 100 накъсва на двадесетина минути веднъж ...но нямам нерви да се разправям с руси каки на касите на булсатя.
и моя захаринчо 100 накъсва на двадесетина минути веднъж ...но нямам нерви да се разправям с руси каки на касите на булсатя.
Защо -никакви разправии нямаше -отидох със ZHD100 под мишница ,описах проблема и веднага ми беше заменен с 200. Те си ги знаят ,че са калпави ,ако имат наличности /че това е по-големия проблем/-отивай и го сменяй.
Отивам да си похарча парите за ТВ и нямали HD оборудване, затова без него докато започнали доставки, но докога никой не знае. Ако това е маркетинг?
Абе булсатите няма ли най-накрая да сменят часовника по новото време? То почти седмица мина вече. А този захарин 2ри как се държи? По-добре ли е от 1ви?
Времето се смени, но само на старите приемници.Ние с HD приемниците чакаме ъпдейт![]()
Уж утре (събота) се чака ъпдейт на захарините. Това според инфо от подръжката, ама да видим какво ще се случи.
Разгеле... Случи се. :rolleyes:
Разбра ли за бъга ? Погромистите на Булсатя са объркали седмицата за ъпдейте на часовника)) Ъпдейт нямаше ...тая сутрин като видях как при изгасен приемник показва правилен час се смях много
))
Първоначално публикувано от stenly
![]()
Е, не. Няма такъв смях. Направо ми оправи настроението.
P.S. Да, ама сега като се замисля, това може да е първоаприлска шега и от утре часовниците на приемниците отново да са с един час назад.![]()
Kартината ми замръзва за секунда на 720p ( на ХД каналите), на 1080i нямам този проблем. Телевизорът ми е full hd sony z5500 200hz, и на 720p картината повече ми допада. Също така като изключа приемника (зхд200) винаги се връща на 1080i. Дали проблема е в приемника или е до настройки? Мерси предварително
Моя приемник е старият захарин ZXD100 ...имам леки фрийзове на 1080i , не съм го пробвал обаче на 720p ...хъм, ще взема да го видя как се държи там.
Какъв е шанса да пуснат Nova Premier League HD , че от футбола май аз само това гледам. Като чета къде ще я излъчват си мисля че никакъв, ама дано някой може да ме зарадва.
До колкото познавам желанието да слагат нови канали ..Nova Premier League HD ще я гледаме през крив макарон
Някой може ли да помогне със свежа информация за да попълним таблицата в първи пост на темата?