Трябват ми и останалите параметри - като таблицата в първи пост за Сателайт БГ.
Трябват ми и останалите параметри - като таблицата в първи пост за Сателайт БГ.
и понеже темата е булсатска - та тия от булсата нищо ново не сътвориха с булкрипта и новото прекодиране и разместване а и голяма част от новите HD захарници бяха изнесени за грузия![]()
и както се казва когато една къща колкото повече е заключваш толкова и повече крадци се навъртат. Чергата вече се чете и отваря от линуксов неоператорски приемника самия приемник струва малко над 200 лефа!
![]()
Какво стана не се ли появиха вече новите приемници? В началото на месеца казаха, че към края щяло да има. Иначе си рекламират, че можеш да си смениш допълнителния приемник с HD, като си плащал Cinemax i HBO 3 месеца, само дето няма никъде приемници!!!
Къде го гледате тоя History HD по Булсат като няма такъв канал при тях?
Също още един проблем: няма начин от менюто на приемника ZHD100 да се пусне RGB сигнал през SCART изхода. Съществува единствена фабрична настройка CVBS.
Малко информация за тези, които чакат да получат HD приемници от Bulsatcom.
Пускайте официални жалби в офисите им. Това би довело до някакъв резултат.
И сега какво се получи, че като ли само булсатком няма да предава европeйското па футбол на HD.![]()
И още един недостатък , дъжд , сняг , облаци .. и булсатчето спира .. иначе аз от Септември чакам да дойдат да ми монтират "безплатен интернет в продължение на 6 месеца без договор" за който докато се навия да си го пусна ми звъняха 4 пъти да ми се молят .. в крайна сметка благодарение на услигите им другия месец сменям оператора![]()
Ще го предават - вече има пуснат тест канал по който утре ще върви европейското в ХД .
Абе хора къде е този тестов канал или БНТ1 HD търся, търся и нищо не откривамЩе го предават - вече има пуснат тест канал по който утре ще върви европейското в ХД .![]()
Позволявам си да цитирам zmei (от форума на Булсатком) 08.06.2012 10:18:Първоначално публикувано от vencifcl
BNT 1 HD тръгва на 12647H около 17 часа ZHD100, ZHD200 ще трябва да получат ъпдейт днес.
eй тиа от була пак гледат да направят икономийка непосредствено мача ще излъчват, а в момента по сателит бг върви дискусионното студио а по була цветната таблица.
Канала върви на номер 210. С ZHD 100 съм.
Вече, всички сме щастливи.
Само че взе да се натрупва много спорт за гледане в някои дни и е тегаво. Вчера например, си разтроявах вниманието между F1, волейболния мач и европейското.
Е за това ме е яд на новите модели , вземаш 47-55" , а няма PIP- да махат smart простотиите и да сложат още един тунер /я има 10$
/ . Или след като имат и DVB-S ,защо не може PIP между кабелния и сателитния ? Вчерашния "проблем"
го реших в помещение с 3-4 ТВ и на всеки вървеше съответно F1 , Евро-то и волейбола .
![]()