Разбрах къде се затрудняваш. Ето така стоят нещата с Андроид устройствата: /storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/addon_data/plugin.program.bscfusion/dat/bulsat.m3u
Това е пътя за настройка (конфигурация) на PVR IPTV Simple Client. Когато се избере бутона "Конфигурация", на екран "Основни" за "Локация" се избира Локален Път(включва локалната мрежа). Следваща стъпка е избиране на бутон "ЕПС настройки". За "Локация" се избира "Отдалечен път (интернет адрес)", след това за "Връзка до XMLTV" се пише адрес: "http://snip.li/freeepg". Следва да се зададе път за лого на каналите. Това се прави с бутон "Лога на каналите". Там в "Лога на каналите" за "Локация" избираме "Отдалечен път (интернет адрес), а за "XMLTV Logos Options" "Channels Logos Options from XMLTV" избираме "Prefer XMLTV. След като се направят по-горе описаните настройки "клиента" може да бъде стартиран. Искам само да отбележа две важни неща: Първото е че за да може да се укаже пътя трябва в настройките на Коди да е разрешено да се показват скрити файлове и папки. Това става от Система>Настройки>Изглед>Списъци с Файлове>Показвай скритите папки и файлове. Второто важно нещо е когато се указва пътя до m3u, тъй като не се пише, а се избират елементи от различните папки през които се преминава. При мен се тръгва от тук: /storage/emulated/0/, но това зависи от това как Андроид "вижда" различните памети в устройството. След като намерите папката с главно "А" (Android) нататък пътя е описан в началото на поста ми. И не на последно място има още нещичко. След като всичко до тук е готово трябва да се включи показването на бутон "Телевизия" в главното меню. Отново избираме Система>Настройки>Телевизия>Включено. В противен случай Коди ще изведе съобщение, че ПВР клиента е включен без видима причина (или нещо подобно беше.. не помня много точно). Дано съм бил полезен. Наздраве!!!
- - - - - - - - - -
Абсолютно си прав! И аз се заблудих, че ще мина метър само с приложението ама на 47 инча.... майко мила.
Този пост е редактиран от jonin; 02-01-16 в 18:11.
Имам KODI с добавка bsc fusion инсталиран на две места: На андроид TV stick и на лаптопа ми (windows 7). На android стика работи всичко без проблеми. На лаптопа ТВ-то също работи, но липсват две неща: ЕПГ и логата на каналите. Ползвах същите настройки както при андроида:
Този пост е редактиран от ockac23; 04-01-16 в 22:56.
Това днес ли се случи? При мен на Win7 всичко е както трябва. Проверих току-що. Да не би антивируса да блокира или ти да си изтрил нещо? Между другото имах много интересен случай с един Андроид бокс. Пускам го да гледам ТВ и какво да видя? интерфейса на Коди е на Английски. Ами ОК! Ще го сменим, това не е проблем, но е проблем за родителите ми които го ползват. Също така в Настройки>Телевизия>Включено не беше активно ( нямаше точка)?? Как стана това все още не знам.
Този пост е редактиран от frizera; 05-01-16 в 00:51.
Да, днес към обяд
ЕДИТ: Ще видя утре какво е положението. Мерси.
Този пост е редактиран от ockac23; 05-01-16 в 01:12.
Я виж на втората снимка липсва един елемент: Channels Logos Base URL трябва да му зададеш http://snil.li/logos
А от първата ( EPG Settings) може да махнеш отметката на Cache XMLTV at local storage
Добавих snip.li/logos но проблемът си остава. Между другото на андроид стика логата се появяват и без да съм вкарал този линк...
Но повече дразни липсата на epg, отколкото логата....
Днес най-после смених стария приемник с нов - ZHD210. Не мога да разбера обаче как да си подредя каналите, има ли въобще такава функция?
Аз съм си подбрал онези програми които гледам най-много или са ми любими и съм ги метнал във Фаворити. Това става чрез: бутон Setup>Любими канали и се отваря списъка с всички канали от ляво, а от дясно е мястото където ще вкараш любимите. Може така да ги въвеждаш, че да ги подредиш по твое желание без да се съобразяваш с поредността.
Здравейте! Гледам телевизия на Буслат през Fusion на Kodi. Регистрацията в Булсат е от профил с пакет икономичен. До неделя имах 73 програми, а от вчера ми изписва ефирни програми и те са 14 (или около).
От Булсата ли направиха така или при мен се е получило нещо?
Като отвориш раздел "Телевизия" в KODI, отиваш с мишката върху стрелката, която се намира в лявата част на екрана, по средата. "Цъкаш" върху "Група: ефирни канали" и в появилото се меню избираш "Всички канали".