Предполагам трябва да си абонат на Булсат с пакет "Премиум", за да можеш да се надградиш с "Fusion" за 5 лева отгоре.
- - - - - - - - - -
Предполагам трябва да си абонат на Булсат с пакет "Премиум", за да можеш да се надградиш с "Fusion" за 5 лева отгоре. А може би трябва да ползваш и техен интернет.
Е, именно заради чиниите, кабелите и др. които трябва да инсталира човек в дома или вилата или където и да е, са създадени тези разширения на услугата предлагана от Булсатком. Имам ли интернет, телевизор с един HDMI порт и Андроид стик в хотела или бунгалото или в района около палатката или в Англия или където се сетиш, не ми трябва по-горе споменатото оборудване да е с мен. На приемниците с чинии няма нито една от Немските телевизии - факт, има много чалга за сметка на това. Винаги може да се намери начин да се прехвърли изображението на големия екран. Всеки телевизор има вход от типа чинч ако няма HDMI.........![]()
Не помня вече за какъв пакет е сключен договора ми с Булсат. Имам два приемника в жилището ми с една антена, но нямам техен интернет. Плащам по 17лв. на месец. До колкото съм разбрал, за да може да се над-гради даден абонамент до Fusion трябва да се включиш в техния оптичен интернет. Все още не са ми отговорили дали ще може да се гледа на друго устройство с VOD и WEB Brousing поддръжка.
На коя програма може да се гледа F1?
На Диема, ако си платиш.
Жалко,няма да я гледам,защото не съм си в къщи и едва ли са платили за тая диема.Eдин RTL поне да имаха-БУЛШИТ....
RTL можеш да го гледаш през fusion приложението им през интернет.
https://test.iptv.bulsat.com/iptv.php
Този пост е редактиран от ockac23; 11-04-15 в 15:43.
Колеги искам да ви попитам нещо. Значи свалих си апликацията на bulsatcom(fusion) на телефона и няма проблеми със гледането на телевизия през wifi, но когато сменя на мобилният ми интернет(виваком), влизам в приложението, но не ми зарежда видео ?
Някои знае ли защо се получава така, като се има предвид, че мобилният ми интернет си е бързичък, в speedtest показва между 8-23Мбита, а в сайта на buslatcom са дали като препоръчителна скорост за мобилни приложения 2.5Мбита
edit:Прочетох във форума на булсат, че тези които имат проблеми с гледането на тв през мобилен интернет трябва да изтрият проксито в мобилни мрежи(access point) и тн. Но при мен няма никакво зададено прокси![]()
Този пост е редактиран от cocko; 14-04-15 в 16:48.
И аз съм на виваком, но при мен си работи през мобилен интернет. Мислех да те питам дали не си изразходил обема данни на макс. скорост и да си паднал на 128 Kb/s, но ти казваш, че го мериш на високата скорост......
Не съм го изразходвал имам 10GBБили сподели какви точно са ти настройките в access point-a(най-вече имали зададено прокси,MCC и MNC). Благодаря ти предварително.
пп.Пробвах и на телефона на брат ми които също е на виваком и със същите настройки на аксес пойнта, но с друг апарат и при него не става![]()
Този пост е редактиран от cocko; 14-04-15 в 19:48.
proxy not set
MCC 284
MNC 03
APN protocol IPv4
При мен са същите. Много странно.
Доста е зле приложението за телевизия, изисква доста добра връзка и от време на време прекъсва през wi-fi , картината не е много хубава на голям екран, сега видях че предлагат максимално качество от 360p за интернет приложението, не знам как е при мобилните устройства.