Предполагам трябва да си абонат на Булсат с пакет "Премиум", за да можеш да се надградиш с "Fusion" за 5 лева отгоре.
- - - - - - - - - -
Предполагам трябва да си абонат на Булсат с пакет "Премиум", за да можеш да се надградиш с "Fusion" за 5 лева отгоре. А може би трябва да ползваш и техен интернет.
Е, именно заради чиниите, кабелите и др. които трябва да инсталира човек в дома или вилата или където и да е, са създадени тези разширения на услугата предлагана от Булсатком. Имам ли интернет, телевизор с един HDMI порт и Андроид стик в хотела или бунгалото или в района около палатката или в Англия или където се сетиш, не ми трябва по-горе споменатото оборудване да е с мен. На приемниците с чинии няма нито една от Немските телевизии - факт, има много чалга за сметка на това. Винаги може да се намери начин да се прехвърли изображението на големия екран. Всеки телевизор има вход от типа чинч ако няма HDMI.........
Не помня вече за какъв пакет е сключен договора ми с Булсат. Имам два приемника в жилището ми с една антена, но нямам техен интернет. Плащам по 17лв. на месец. До колкото съм разбрал, за да може да се над-гради даден абонамент до Fusion трябва да се включиш в техния оптичен интернет. Все още не са ми отговорили дали ще може да се гледа на друго устройство с VOD и WEB Brousing поддръжка.
На коя програма може да се гледа F1?
На Диема, ако си платиш.
Жалко,няма да я гледам,защото не съм си в къщи и едва ли са платили за тая диема.Eдин RTL поне да имаха-БУЛШИТ....
RTL можеш да го гледаш през fusion приложението им през интернет.
https://test.iptv.bulsat.com/iptv.php
Този пост е редактиран от ockac23; 11-04-15 в 15:43.
Колеги искам да ви попитам нещо. Значи свалих си апликацията на bulsatcom(fusion) на телефона и няма проблеми със гледането на телевизия през wifi, но когато сменя на мобилният ми интернет(виваком), влизам в приложението, но не ми зарежда видео ?
Някои знае ли защо се получава така, като се има предвид, че мобилният ми интернет си е бързичък, в speedtest показва между 8-23Мбита, а в сайта на buslatcom са дали като препоръчителна скорост за мобилни приложения 2.5Мбита
edit:Прочетох във форума на булсат, че тези които имат проблеми с гледането на тв през мобилен интернет трябва да изтрият проксито в мобилни мрежи(access point) и тн. Но при мен няма никакво зададено прокси
Този пост е редактиран от cocko; 14-04-15 в 16:48.
И аз съм на виваком, но при мен си работи през мобилен интернет. Мислех да те питам дали не си изразходил обема данни на макс. скорост и да си паднал на 128 Kb/s, но ти казваш, че го мериш на високата скорост......
Не съм го изразходвал имам 10GB Били сподели какви точно са ти настройките в access point-a(най-вече имали зададено прокси,MCC и MNC). Благодаря ти предварително.
пп.Пробвах и на телефона на брат ми които също е на виваком и със същите настройки на аксес пойнта, но с друг апарат и при него не става
Този пост е редактиран от cocko; 14-04-15 в 19:48.
proxy not set
MCC 284
MNC 03
APN protocol IPv4
При мен са същите. Много странно.
Доста е зле приложението за телевизия, изисква доста добра връзка и от време на време прекъсва през wi-fi , картината не е много хубава на голям екран, сега видях че предлагат максимално качество от 360p за интернет приложението, не знам как е при мобилните устройства.