Поредното падение на Булсат
forum.bulsat.com - Виж темата - къде са HBO-та
Немските са им на fusion
Автомотор спорт го има в приложенията им за тв.Ама не е там въпроса.Както казваш имат 5 канала за лов(най-много в света)още 10-на простотии други като тв+-само новини(повтарят постояно)филм +,екшън+,комеди+,синема +-канали по които се въртят има няма 10 еднакви филма и то нонстоп.''Дестинация'',''история бг'',''от близо' и.т.н.,значителна част от които са качени и на спътник.Като ги питаш защо не пускат спорт в хд-няма място.Ужас...Мисля че безхаберието им надмина всякакви граници.
Ама ето и рдна добра новина...
Виваком купуват Близу - tv-novini.com
Мисля,че тука може да се съчетаят качеството на Близу с ценовата политика на Виваком,пък и ми трябват кабелен и сателитен оператор едновременно.Тъй като само сателитните само пълнят спътници с никому ненужни програми и качеството им е зле,според мен(разбира се впечатленията ми са предимно от Булсат).
Компании | "Близу": Желаещи от близо и далече - Капитал
''Очаквайте много скоро'' Булсат да сдава багажа.Може би да се продаде на Теленор заедно с новия си спътник.
БЛИЦ Новини - Ексклузивно в БЛИЦ!
Честито на печелившите...
Голямо падение на Булсат,пак.Във форума стоят над 100 човека и чакат да видят какво ще става с ДС2.
Ще го пуснат когато могат .
А платените мрънкачи във форумите да продължават да си пишат глупости.
Всъщност,накрая бяха 500.Ще го пуснат когато могат и както могат,дано тоя път да не е вече черно бяло.За платен мрънкач не ставам поне защото против Булсат има толкова много,че конкуренцията е голяма и никой не дава пари.Ако чуеш някъде,казвай.
Доколкото знам , канала вече е пуснат - естествено само СД варианта .
>svetlio
правилно си информиран.И един мач изгледахме даже.Вярно не беше ччерно -бяло,за резолюции и Булсатком няма какво да говорим.
Имало толкова много мрънкачи:
http://tv-novini.com/article_7663/di...kom-video.html
хората се надяват обаче,някой да ги чуе във форума на Булсат,където само се почиства от време на време.
Този пост е редактиран от cable; 08-08-15 в 18:10.
Колега, кой и колко плаща на "платените мрънкачи" ?
Защото и аз искам да взема пари от това!!!!
Не защото ми трябват, а защото Булсатком са една много ретроградна фирма, останала в зората на кварталните кабеларки.
А за Вашите напъни да омаловажите проблемите на Потребителите, даващи ежемесечно по 15-20 лева ...... сигурно сте заблуден или работите в тази компания.
А по какъв начин ще обясните нелепите фрази и гръмки изказвания от рода на "падението на Булсатком" ,"сдава багажа" и др.?
Не вярвам да не сте запознати с техническите подробности когато става дума за сателитна телевизия. Това са възможностите на този оператор в момента .
Ако аз бях толкова подразнен от Булсатком ,както изглеждате пищещите тук, да съм сменил доставчика си отдавна , не е като да няма избор.