Хора, пиша ви в тази тема, защотто не намерих по-подходящо място.... или можеби бях намерил, но от там ме изгониха най-безкруполно и потъпкаха за пореден път свободата на словото.
Та за какво иде реч:
Тази вечер по HBO даваха епизод от сериала Game of thrones, цялото семейство се бяхме наредили пред Тв и точно момента в който трябваше да почне..... греда...... Черен екран и голям надпис, че тия от Булсатком не са си платили.... Както и да е, превключих на HBO GO и с малко изпускане на началото всичко беше наред.
Доста ядосан, влязох във форума на булсатком и намерих тема точно за този проблем, написах им какво мисля за тях, че е смешно да се плаща за услуга която не работи, че са едни лъжливи мижетурки и т.н. Изказах си и мнението, че е тъпо да се плаща за Диема спорт само заради едната Формула1 и на всичкото отгоре за 4 лв на месец дори не е в HD формат и така с мисълта за международния знак отправен към тях приключих темата.
Минами, почувствах се удовлетворен, че си изказах мнението и оставих настрана таблета. След няколко минути обзет от любопитство, какво мислят колегите за ситуацията, влязох отново във форума на Измамниците и какво да видя....... Цялата тема беше изтрита, все едно че никога не е имало такъв проблем и никой не е писал и ред, не само това но и съм с бан до 27-ми април за това че съм написал какво мисля за тях и за скапаните им услиги.
Та това е, кучетата си лаят, а кервана си върви!
Да живее България и ще се поздравяваме вече със "здравей балък"
Това е от мен, излях си душата тук, дано не съм бил малко досаден, но човек има нужда някуде да изрази себеси и да каже какво го мъчи.
Приятна вечер!